![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se creaza niste conexiuni nepotrivite intre ceea ce este lumesc si specific lumesc si sacru.
|
||||
|
||||
![]()
Si prin aceste spectacole tampesc oamenii si ii distrag de la adevaratul sens al crestinismului, atragandu-i spre pierzania lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai tu niste date statistice că neo-protestanții ar fi, în medie, mai tâmpiți decât catolicii sau ortodocșii ? Când o să înțelegem că demonizarea "adversarului" este cea mai proastă armă din repertoriul apologetic, atunci o să înceapă și convertirile/reconvertirile la bisericile tradiționale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si asa, nu-mi pare rau ca ti-am trimis cel mai frumos spectacol de muzica crestina din Romania. Enjoy! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cine este trollul aici.
|
|
||||
|
||||
![]()
Totuși, tu ești acela care ai deschis un topic cu un subiect care, potrivit propriei tale afirmații, nu te interesează. Vrei să știi dacă se cuvine să ascultăm o anumită muzică, dar pe de altă parte spui că oricum nu-ți place. Asta cam miroase a trolăreală.
|
|
||||
|
||||
![]()
Altceva nu am eu de-a face, decat sa ma apuc sa trollez pe acest forum. Am vrut sa stiu parerea voastra despre acest subiect.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place cum canta Emma Morosan cantecul ,,Ce-ar fi faptura fara Tine".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să nu mai scriem romane care au o tematică creștină ? Să nu mai pictăm tablouri cu tematică creștină ? Să nu producem filme cu tematică creștină ? Pentru că nici romanul, nici tabloul, nici filmul, în mod evident, nu sunt "de cult". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cel mai fericit caz reusesc sa nu fie direct ofensatoare in rest..lasa de dorit.