![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna dimineata!Din cate am citit despre starea mea pot spune ca ma confrunt cu depresie anxietate stare de rau,fara chef de viata nu mai ma bucura nimic!Toate astea din cauza certurilor cu sotul!Sunt la pamant si nu stiu cum sa imi revin!Nu mai pot,nu mai am putere sa ma ridic!Aceiasi zi,aceleasi ganduri negative,acelasi pesimism!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideal ar fi sa mergeti impreuna cu sotul. Dar, daca nu vrea, mergeti dv singura. Pe urma, e de asteptat ca nasii sa il convoace si pe sotul dv. Audiatur et altera pars. Orice propunere venind din partea sotiei e posibil sa fie refuzata de un sot tafnos. Dar o convocare de catre nasi e mai dificil de refuzat.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 08.05.2015 at 09:53:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am aceasi boala si nu e din cauza sotului. E de la natura
![]() Lumea pe-aici zice ca ie de la pacate, dar nu e... e de cum te-ai nascut, ai fost crescut, invatat, si cum ai vazut la parinti sau cei care te-au crescut ( daca si ei au fost isterici, panicati, depresivi, etc)... Sigur ca acum conteaza si anturajul sau familia in care intri, daca si aia sunt la fel, te strici si tu chiar daca nu erai ![]() Last edited by fallen; 08.05.2015 at 10:22:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa spovedanie si iesirea (ruperea de tot) de acea stare de pacat, atunci cand spui rugaciuni sau fapte de milostenie, demonul pleaca si gasesti liniste. Diferenta dintre starea de dupa spovedanie si ruperea de pacat, si starea anterioara, este ca dupa spovedanie si ruperea totala de pacat, demonului ii va frica de rugaciunea ta catre Dumnezeu si pleaca de la tine, inainte sa-si ia bataie de la Dumnezeu.De aceea vei gasi liniste si anxietatea va disparea.Insa daca nu te spovedesti si nu te rupi de starea aceea de pacat in care traiesti de mult timp, demonul nu pleaca, ci sta acolo, si eventual te mai lasa in pace ca sa te odihnesti pt ca apoi sa te poata chinui din nou.(prin stari de anxietate/nevroza/psihoze, etc). Last edited by oaie_cugetatoare; 08.05.2015 at 11:43:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca pentru o cearta e nevoie de cel putin doi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mers la preot cu tot cu sot? Terapie de cuplu? Medic? |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar persistent fiind, tot de doi este nevoie.
O fi avand unul mai mult, altul mai putin, dar fara sa aiba si celalat..nu merge.
|
|||
|
|||
![]()
Si crezi ca daca refuzi sa te certi, chiar te lasa in pace ???
Sau diavolul, Oaie, daca te spovedesti te lasa si ala in pace ? Nu prea mi se pare...de fapt si sotul, si toti cei care te necajesc si te tulbura, tot el e ala care-i pune, am impresia...uneori poate iti dai seama si nu te tulburi peste masura, dar ei insista pana iti dau de capat...la un moment dat tot trebuie sa cedezi, ca doar nu esti Iov, nu ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Ma tem ca e posibil sa nu faca parte dintr-un mediu social in care se crede in terapie de cuplu...ci mai degraba in remedii " traditionale "...
|
|