![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ia sa vedem. Tu: "Daca dai cu bata in balta iese o mare opera de arta". Eu: "De unde ai scos aberatia asta?". Tu: "Secret. Dar asa e, ca eu sunt mai bine informat ca tine". Eu: "Ai o problema". Tu: "Vezi, nu poti argumenta, deci ai o problema". Super inteligent. Sigur, faptul ca majoritatea nu prea au cultua generala in domeniul asta si nu pot realiza cat de cretine sunt afirmatiile alea, iti da un elen si tupeu nesimtit, dar eu imi permit sa nu ma simt atat de "complexat". Banuiesc ca stiai ca o sa se intample si asta intr-o zi, si poti fi sigur ca nu iesi din asta cu acelasi tupeu exersat cu succes de-a lungul timpului Citat:
N-am facu sa afirm decat ca sustii niste cretinatati pentru care n-ai nici un argument, cu o senintate periculoasa pentru sanatatea ta mentala. Ma rog, am incercat sa o spun mai finutz dar daca altfel nu se poate.. Citat:
Nu exista cercetare stiintifica care sa sustina asa ceva. Ca o fi existand una de care doar tu stii, e un argument la fel de "valid" ca acela de a spune ca esti Stefan Cel Mare dar numai el stie asta, restul ar trebui sa-l creada pe cuvant. Citat:
Apropo, nu-i asa ca traiesti si tu sub paza? Vecinii tai sunt securisti si esti urmarit de o echipa de fiecare data cand duci gunoiul? Si amaratul ala care scormoneste in tomberon, nu cauta vreo coaja de paine ci e securist sub acoperire care incearca sa stoarca informatii din gunoiul tau?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.05.2015 at 00:34:18. |
|
|