![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate prin fierbere insistenta nu mai e asa nasol :)
Ce ti s-a dat tie era crud si amesteca cu lapte, daca am inteles bine. In plus, se stie ca atunci cand esti copil esti mai intolerant la experiente gustative chiar si nu foarte extreme.
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca are cineva idee ce efect are o cana de lapte cu usturoi. Eu n-am avut niciodata vreo problema cu respingerea a ceea ce stiu ca-mi face bine (evident, in limitele bunului simt). Oricum, usturoi NU puteam tolera (era exclus din lista alimentelor), iar laptele la fel. Totusi impreuna aveau un efect teribil, si un gust cu totul aparte. Adica chiar placut. Imi amintesc si de faptul ca, mama dadea in fiecare dimineata la gaini, ceea ce ramanea dupa ce strecuram, si astfel ne-am pomenit ca orataniile au inceput sa oua in fiecare zi, si nu la 2-3 zile...
|
||||
|
||||
![]()
Păi da, usturoiul era crud (mujdei) și laptele fiert, cald. Încearcă o dată și mai vorbim... :)
|
|||
|
|||
![]()
Soluție 100% eco împotriva manei (20% lapte crud, 80% apă) https://www.paradisverde.ro/tratamen...mpotriva-manei
Este un tratament preventiv recomandat să se aplice, dacă se poate, săptămânal și care dă rezultate foarte bune la culturile de castraveți, dovlecei, pepeni, tomate și chiar viță-de-vie. |
|
|||
|
|||
![]()
Însecticid bio din ardei iuți: https://www.paradisverde.ro/tratamen...din-ardei-iuti
Last edited by ovidiu b.; 09.03.2016 at 16:07:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Insecticide bio: https://www.paradisverde.ro/tratamente/insecticide-bio
|
|
||||
|
||||
![]()
Paradis verde e un sait foarte bun. Și eu am învățat multe de acolo. Am folosit o dată soluția pe bază de lapte și cea cu ardei tot o dată. Cu rezultate bune, chiar și la pomi, dar cea cu lapte atrage muștele. Tot pentru mană am folosit maceratul de coada-calului; iar pentru afide (musculițe) vreau să folosesc soluție cu săpun de casă.
Nici zeama bordeleză nu-i de lepădat, fiind acceptată la culturile bio (nu e toxică). Limacșii sau larvele de melci sunt atrase de șervețele îmbibate cu lapte dulce. Se lasă seara, iar dimineața se recoltează (după care se aruncă la vecini, că ne este milă să-i omorâm. :) Nu, pentru că vin înapoi).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar dacă apare boala, zeama bordeleză nu mai are efect și va trebui să apelăm la tratamente sistemice (care intră în plantă). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
10 aliati pentru sanatate | absolutep0wer | Generalitati | 0 | 25.06.2010 05:09:03 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 19:30:22 |
|