![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Roagate mereu,Dumnezeu are grija de noi toti,nu te va lasa .Esti foarte tanar.Vezi ce fac si unde sunt fostii colegi de scoala,colegii de serviciu ,oamenii cu care ai intrat sau intri in contact ?Printre ei vei gasi si prieteni.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am inteles, cauza supararii dumneavoastra este despartirea de o persoana la care ati tinut si probabil ati iubit-o!
Intradevar, in situatii de acesta natura este destul de greu, insa trebuie sa va ganditi ca nimeni nu poate obliga o persoana sa fie impreuna cu cineva, daca nu exista sentimente reciproce. Vorba aia- dragoste cu forta nu se poate. Incercati sa va bucurati de ceea ce aveti- sanatate, meseria pe care o practicati, sa petreceti timp in compania prietenilor, sau daca practicati un anume sport, sau un anumit hobby. Iar in privinta vietii sentimentale, sunt convins ca veti gasi pana la urma o persoana care sa va aprecieze si sa va iubeasca cu adevarat. |
|
|||
|
|||
![]()
Gabero draga,
Sunt oameni care au cruci mult mai grele de dus decat noi. La 27 de ani simte-te tanar pentru ca esti, Roaga te la Dumnezeu pentru prieteni, eu asa am facut si mi-a dat sa stii. Cat pentru "jumatatea" ta nu stiu ce sa spun, caci cunosc persoane care se roaga de ani buni, si toti din jurul sau gasesc si se casatoresc si fac o familie, numai acele persoane (cateva) raman singure din punctul acesta de vedere. Altii sunt mai tari, altii mai slabi, dar stiu ca tot ce ne trebuie este rabdare, rabdare si iar rabdare. Altfel nu poti rezolva problema. Capul sus, mergi mai departe, daca ai putere roaga-te, spovedeste-te, vorbeste cu Sfintii, iar prieteni cere-i Domnului ca nu-i zgarcit. Totusi sa stii ca in ASCOR sau LTCOR gasesti oameni de nadejde si uneori prieteni de o valoare aparte. Toate bune |
|