![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am gasit intradevar,ca biserica interzice casatoriile in care varsta dintre cei doi este prea mare,fiind si nefunctionale din cauza dinamicii de comportament dintre cei 2.
Casatoria urmareste sprijinul reciproc al oamenilor nu numai a unuia care este mai in varsta,mai nepuncios,etc. Toate aceste neajunsuri duc la frustari si la cautarea unor alte solutii care uneori duc si la gasirea unor altor soti/sotii. Dar de ce vb despre casatorie aici? Inteleg ca este vb doar despre o cunostiinta,un prieten care nu impartaseste aceleasi sentimente ca si dvs. La fel nu inteleg cum cunoscand un om de prea putina vreme si legand 2 fraze cu el a reiesit ca-l doriti ca sot. Oare? El stie ca este actorul principal la nunta imaginara pe care o desfasurati?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi amintesc de un caz foarte mediatizat la vremea respectiva, acela dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. In acel caz, diferenta de varsta a fost considerabil mai mare decat in cazul acestui topic. Si totusi, cei doi s-au casatorit. Monica Columbeanu a renuntat la credinta catolica si a devenit ortodoxa, pentru a se putea casatori. Ea nu se putea casatori in Biserica Catolica, dar nu datorita diferentei de varsta, ci fiindca Irinel Columbeanu era deja casatorit.
|
|||
|
|||
![]()
1. Pe langa legatura prieteneasca dintre barbat si femeie, trebuie sa fie si un magnetism erotic. Peste 10-15 ani cand tu inca o sa stralucesti ca si sexualitate, domnul o sa isi cam piarda stralucirea.
2. Daca cumva o sa ai copii cu el gandeste-te ca atunci cand fiul/fiica o sa ajunga la varsta maturitatii, domnul ar avea o varsta de bunic. Eu daca intr-o zi o sa am o familie (Doamne da!), o sa vreau sa fiu prieten cu fiul/fiica mea. Eu sa am 50 si el/ea 20 de ani, o sa putem avea activitati impreuna. Daca tu te mariti cu el si o sa aveti un copil, e foarte probabil cand copilul o sa fie la facultate (sa zicem), domnul o sa aiba 70 de ani. 3. Problema fertilitatii. Nu sunt doctor, dar la 50 de ani cam scad sansele sa poti face copii. 4. Daca nu prea ai experienta sexuala/sentimentala, risti sa te arunci cu capul inainte din cauza euforiei. O sa te trezesti intr-o zi frustrata si dezorientata cand o sa fie mult mai complicat sa dai inapoi. Nu instig la pacatul curviei, eu am avut mai multe relatii si desi imi pare rau ca am pacatuit, totusi dezamagirile mi-au deschis ochii. Sunt mult mai cumpatat sentimental. Din start scenariul e complicat. Eu nu recomand. Sunt multe relatii care se termina desi imprejurarile sunt mult mai favorabile. Doamne ajuta! P.S: Nu cred in prietenia pur platonica dintre o fata si un baiat. Mereu se ajunge la un "sarut". Babiloane, Babiloane...cata ambrozie ai pentru poetii tai...ntz ntz :P
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Printre virtutile crestinului modern la loc de frunte se afla magnetismul erotic, ce stiti voi. Citat:
Yep, conceput la ~47. https://www.youtube.com/watch?v=MoSuxL57xRY Tu ce ai sa faci, o sa jucati sah in parc? Cred ca o poti face si la 90 cu nepotii la o adica sau cu ei nu exista sansa sa mai ai vreo relatie/prietenie ca deh, varsta?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.05.2015 at 22:26:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest nu mai conteaza,nici chiar banii nu au mai contat si nu au stat impreuna decat ot a concepe un odor pretios de care se ocupa bonele in timp ce maica-sii ii este interzis s-o vada. Fericirea lor nu mi-o doresc! Acesta este un bun exemplu de "Asa Nu!"
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Bine zis Yasmina. Si cate exemple de genul mai sunt...atat in tara, cat si in afara ei.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|