Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
ovidiu b. @
Te rog citeste posturile mele toate cu atentie, cred ca nu m-ai inteles bine.
|
Am înțeles foarte bine. Oare tu ai înțeles? Vrei să schimbi lumea? Schimbă-te pe tine, fii tu model și lasă în seama Domnului și slujitorilor Lui problema schimbării lumii. Dar nu fii ipocrit!
Citat:
Se referea ptr angajati in special problema zilei libere.
|
Ia spune-mi, ce faci tu deobicei Duminica?
Citat:
Referitor la libertatea mea de crestin de a tine calea(mesajul 23), se refera la pct 3, ca nu vreau o ispita in casa.
|
Cine te obligă să ai calculator/laptop/tabletă în casă? Cine te obligă să ai internet?
Citat:
La una din incercarile mele de a incerca instalarea mai multor programe de rrestrictionare m-am ales cu vreo 15 virusi.Nu am gasit nimic detaliat cu instalarea asta.
|
Faci confuzie între libertate și neștiința utilizării unor aplicații. Nu te pricepi, chemi un prieten care se pricepe să-ți instaleze anumite aplicații și să-ți curețe sistemul de eventualii viruși instalați. Simplu.:) Sau e mai simplu să te smiorcăi?
Citat:
Eu nu am facut milostenie, in ceea ce v-am spus, femeia aceea facea, iar eu am ajutat-o cu masina cateva ore.Am aratat o situtie reala de viata, in care cineva mai imbunatatit ca mine, mi-a spus ceva care la vremea respectiva nu am inteles.
|
Și care e legătura cu ceea ce am spus? :)))
Adică, degeaba faci și apoi te lauzi, asta era ideea.