Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2015, 20:00:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
ovidiu b. @
Te rog citeste posturile mele toate cu atentie, cred ca nu m-ai inteles bine.
Am înțeles foarte bine. Oare tu ai înțeles? Vrei să schimbi lumea? Schimbă-te pe tine, fii tu model și lasă în seama Domnului și slujitorilor Lui problema schimbării lumii. Dar nu fii ipocrit!

Citat:
Se referea ptr angajati in special problema zilei libere.
Ia spune-mi, ce faci tu deobicei Duminica?

Citat:
Referitor la libertatea mea de crestin de a tine calea(mesajul 23), se refera la pct 3, ca nu vreau o ispita in casa.
Cine te obligă să ai calculator/laptop/tabletă în casă? Cine te obligă să ai internet?

Citat:
La una din incercarile mele de a incerca instalarea mai multor programe de rrestrictionare m-am ales cu vreo 15 virusi.Nu am gasit nimic detaliat cu instalarea asta.
Faci confuzie între libertate și neștiința utilizării unor aplicații. Nu te pricepi, chemi un prieten care se pricepe să-ți instaleze anumite aplicații și să-ți curețe sistemul de eventualii viruși instalați. Simplu.:) Sau e mai simplu să te smiorcăi?

Citat:
Eu nu am facut milostenie, in ceea ce v-am spus, femeia aceea facea, iar eu am ajutat-o cu masina cateva ore.Am aratat o situtie reala de viata, in care cineva mai imbunatatit ca mine, mi-a spus ceva care la vremea respectiva nu am inteles.
Și care e legătura cu ceea ce am spus? :)))
Adică, degeaba faci și apoi te lauzi, asta era ideea.
Reply With Quote