![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Frățior rătăcit, repet a 9-a oară: numele meu personal, real, nu te privește pe tine, nu te ajută la mântuire, e confidențial și personal, la fel cum nu te privește licențierea mea, nu-ți ajută nici asta la mântuire.
Botezul dorinței, am vorbit despre el chiar acolo în același topic unde am spus că nu am auzit de botezul dorinței la eretici, caută acolo în topic, nu mai știu unde e, la ereziile lui Augustin parcă, de acel botez la atei, eretici, păgâni și creștinii nepracticanți. Botezul dorinței, este o teologumenă, nu e dogmă, fiindcă nu e menționat în mod expres în Biblie. Recunosc că nu am studiat mult despre el, fiindcă oricum nu e valabil niciun botez, dacă mori eretic, de moarte naturală sau accident, adică dacă nu ești ucis de alți oameni, când doar atunci poate fi valabil botezul dorinței, prin botezul sângelui vărsat, ca și tâlharul de pe cruce. E mai mult botezul sângelui. Botezul dorinței, este o teologumenă frumoasă, dar rămâne teologumenă și nimic mai mult. O teologumenă poate fi și o prostie. Sfântul Ioan Gură de Aur a fost condamnat eretic la Sinodul 5 Ecumenic, despre vei citi tu, în privat, când ai timp și dispoziție. Apoi imediat, în același an, s-a descoperit că ereziile erau ale altui scriitor, și Sfântul Ion Gură de Aur, a fost reabilitat, fiind cel mai mare Sfânt, după Sfântul Apostol Pavel. Da, susțin, în virtutea discernământului, că nu este obligatoriu pentru mântuire, ca un creștin să cinstească Duminica, dacă îi este pusă în pericol susținerea familiei, prin concedierea lui, dacă nu o face. Va ține o altă zi, în locul duminicii. Susțin mai departe asta, fiindcă e Adevărul. Sfinții, sunt plini de Duhul Sfânt în scrierile lor, nu au nicio erezie, și da, scrierile lor, sunt de valoarea Bibliei, fiindcă nu conțin greșeli, sunt inspirate și revelate de Duhul Sfânt, care a inspirat și pe Sfântul Apostol Pavel, de exemplu, altfel nu ar fi sfinți. Dacă Sfântul Apostol Pavel este infailibil, atunci și Sfântul Ioan Gură de Aur sau Ignatie Briancianinov este infailibil. Susțin asta, fiindcă este Adevărul. Fericitul Augustin, este fericit, nu sfânt. Sinaxarele nu dau autoritate de Sfinți nimănui, nu sunt dogme, nu sunt mântuitoare. Sunt doar evenimente istorice de mărturisire, unde se pot strecura lucruri evlavioase, mai puțin exacte din punct de vedere dogmatic, patristic sau biblic. Fericitul Augustin, da, ca o teologumenă a mea, este eretic, nici măcar fericit, și niciodată sfânt. Susțin asta, fiindcă este dovedit, este Adevărul. "Secta cipofobă", nu există, este mărturisit de inginerul programator IT, de la IBM, cum am și dovedit, că a introdus numărul biblic 666, în codul de bare clasic, găsit pe toate produsele din comerț. A recunoscut lucru ăsta, după ce a fost tras la răspundere, după ce Sfântul Paisie Aghioritul e spus asta tuturor guvernelor ortodoxe. Este Sfântul Paisie Aghioritul pentru tine, sectar cipofob ? Revin la dogmele franco-latine: vreau să vorbim despre dogma primatului papal, dogma infailibilității papale și dogma purgatoriului. Oricând vrei și ești pregătit, eu te aștept, sunt aici pentru a te ajuta.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 02.06.2015 at 23:01:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, cireașa de pe tort, în opinia mea, este "o teologumenă a mea.. este Adevărul". Priceless. P.S. Produsele alea pe care le vinzi tu la magazinul din Iulius Mall, nu au și ele cod de bare ? Last edited by GMihai; 02.06.2015 at 23:16:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, da, demonstrandum, demonstrandum. Părerea ta. Eronată. Ca să nu zic eretică. Ai cules, ai scos din context, ce ți-a plăcut. Ca să induci în eroare, ca să nu zic ca să induci în minciună și înșelare, în erezie și întuneric.
Nu, produsele ce le vând eu, majoritatea nu au cod de bare, doar câteva cărți. Dar cum stă treaba cu dogma primatului papal, cu dogma infailibilății papale și cu dogma purgatoriului ? Sunt erezii sau nu sunt ? E demonstrandum sau nu e demon-strandum ? E cu cireașă sau fără cireașă ?
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 02.06.2015 at 23:21:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păi și când vinzi cărțile alea, și le scanezi codul de bare, nu intră Necuratul în tine ? Last edited by GMihai; 02.06.2015 at 23:22:09. |
|
||||
|
||||
![]()
Singura teologumenă ce am afirmato în viața mea, este afirmația: "susțin dogmatic, patristic și biblic, că Fericitul Augustin, nu este Sfânt, nu trebuie cinstit nici ca Fericit, el fiind eretic și trebuie scos din Calendarul Bisericii Dreptslăvitoare a lui Hristos, nu trebuie amintit nici cu titlul de fericit, cum este trecut acum, fiindcă un eretic nu are ce să caute acolo."
În rest, tot ce am scris, a fost numai mărturisirea Adevărului, și apărarea Bisericii lui Hristos, de erezie și întuneric și înșelare. Codurile de bare de pe puținele produse care au coduri de bare, nu le scanăm, pentru că am refuzat sistemul de scanare și sistemul de plată cu cardul bancar. Pur și simplu ignorăm codurile de bare, ne descurcăm și fără ele, cum s-a descurcat lumea și fără ele, ca acum 10 ani, înainte de apariția lor. Necurații nu intră în oameni, la scanarea produselor. Produsele nu sunt vinovate cu nimic, sistemul demonic e vinovat, al controlului și sclaviei. Dar îți scuz ironia. Deci e demonstrandum sau nu e demonstrandum dogmele primatului papal, infailibilității papale și purgatoriului ? E cu cireașă pe tort, nu ? Sau e fără cireașă ? :)
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 02.06.2015 at 23:38:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păi dacă nu intră necurații la scanare, de ce nu scanați ?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu scanăm, fiindcă nu găsim niciun folos al scanării, ne descurcăm și fără scanare, minunat, ca și înainte de apariția scanării. Sistemul democrat, care asigură libertatea, ne asigură și posibilitatea refuzului scanării, și refuzului plății cu cardul bancar, plată digitală, nu avem nevoie de așa ceva, atâta timp cât e același randament, și chiar mai bun. Dogmele primatului papal, infailibilității papale, purgatoriului ? Nimic, nimic ? Plouă tare, așa-i ? Să-ți iei umbrelă, data viitoare. Pe Hristos, nu hristoșii mincinoși, hristoși-demoni, că te pierzi, și-i păcat de sufletul tău.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|