Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.06.2015, 16:32:49
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Carmen Voicu Vezi mesajul
buna seara.
Acum 6 luni am avut un avort -cauza sarcina extrauterina instalata pe trompa stanga.
Mama mea nu stie, am vrut sa o protejez.
Ce m-apus pe ganduri este ca, mi-a povestit un vis de acum 2 nopti:
L-a visat pe tatal meu (decedat de 16 ani), era impreuna cu un bebe in brate si il tinea, iar mama se uita de sus la ei, insa nu cu iubire, nu a vrut sa vada copilul fiind suparata pe tata de faptele lui din trecut- atitudinea. A visat-o si pe bunica, mama tatalui (decedata si ea), insa la fel mama se uita de sus la ei, si zicea ca e f bine sa vada si tatal meu cum e sa creasca un copil.

Concluzia: toti din vis sunt decedati, iar mama nu cunoaste povestea mea cu sarcina.
Intrebare:
1. Este posibil ca acel copil sa fie cel nenascut de mine ? si sufletul lui sa fie cu tata?
2. Explicati-mi care ar putea fi mesajul visului. Este de bine sau de rau in conditiile in care mama mea nu l-a visat pana acum pe tata, si el in vis nu vorbea deloc.
Daca l-ati fi viat dvs, cu siguranta asa era. Dar daca mama nu stia...posibil sa fie oare vreun copil pierdut de dansii, in tinerete, de care sa nu stiti dvs ? Sau al unei cunostinte, rude de-a dlor...
Sau poate nu fi nici un copil, ci o alta responsabilitate pe care tatal nu si-a asumat-o in timpul vietii si mama ar fi vrut, sau altceva ce stie dansa ca tata nu a facut in timpul vietii si ar fi trebuit sa faca iar acum l-ar putea impovara...

Last edited by fallen; 12.06.2015 at 16:38:43.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2015, 18:37:06
Carmen Voicu Carmen Voicu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.04.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Daca l-ati fi viat dvs, cu siguranta asa era. Dar daca mama nu stia...posibil sa fie oare vreun copil pierdut de dansii, in tinerete, de care sa nu stiti dvs ? Sau al unei cunostinte, rude de-a dlor...
Sau poate nu fi nici un copil, ci o alta responsabilitate pe care tatal nu si-a asumat-o in timpul vietii si mama ar fi vrut, sau altceva ce stie dansa ca tata nu a facut in timpul vietii si ar fi trebuit sa faca iar acum l-ar putea impovara...
Suntem doar 2 copii la parinti, cu greu conceputi, mama nu putea sa ramana insarcnata, de avort nici nu se pune problema in cazul ei. Ma gandesc ca sufletul copilului nenascut sa fie impreuna cu tata, acesta avand grija lui. Cei drept in tinerete,tatal meu a cam neglijat familia, fiind si mai mereu plecat in voiaje.
Va multumesc pentru raspuns.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2015, 22:25:19
Citadel Citadel is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2015
Locație: Focșani
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Citadel
Implicit

Dumnezeu să îi odihnească pe copiii avortați.
Reply With Quote
Vechi 13.08.2015, 22:34:41
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Citadel Vezi mesajul
Dumnezeu să îi odihnească pe copiii avortați.
Ii odihneste...ei nu au nici o vina,sunt nevinovati.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 26.09.2015, 23:04:18
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ii odihneste...ei nu au nici o vina,sunt nevinovati.
"38.Dar Iisus le-a răspuns: „Nu știți ce cereți. Puteți să beți paharul pe care îl beau Eu și să vă botezați cu botezul cu care Eu Mă botez?“

Exista un botez al sangelui diferit de cel cu apa, dar cu Duh Sfant.
Exista unele pareri ca pruncii avortati se boteaza cu acest botez al sangelui. Conform acestor pareri pruncii avortati se mantuiesc.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote
Vechi 29.09.2015, 11:11:56
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

cred ca ar fi mai bine "sa-l lasam" pe bunul Dumnezeu "sa decida" unde merg sufletele copiilor avortati. Cine suntem noi sa venim cu ipoteze unde merg aceste suflete, atat timp cat nu stim NIMIC unde anume sa duc sufletele acestor copii nefericiti si nevinovati. Are Dumnezeu grija de ele!
Vechi 20.02.2016, 11:46:49
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
cred ca ar fi mai bine "sa-l lasam" pe bunul Dumnezeu "sa decida" unde merg sufletele copiilor avortati. Cine suntem noi sa venim cu ipoteze unde merg aceste suflete, atat timp cat nu stim NIMIC unde anume sa duc sufletele acestor copii nefericiti si nevinovati. Are Dumnezeu grija de ele!
Nu zici bine aici.
Sunt cateva marturii despre unde se duc sufletele copiilor avortati.
Ce zici tu arata ca nu ai citit marturii ale parintilor despre problema asta.

Copiii avortati NU se duc in Imparatia lui Dumnezeu pentru ca nu au fost botezati.
Insa nu se duc nici in Iad pentru ca sunt fara de pacat.

Unde se duc? Intr-un loc fara de lumina, unde sufera pentru ca nu au ajuns in Imparatia lui Dumnezeu si nu alte chinuri, si de unde cer pedeapsa pentru parintii lor care nu i-au lasat sa se mantuiasca si sa aiba o viata. Sunt mai multe carti/parinti care zic lucrul asta.

Ce trebuie facut? Rugaciune multa si milostenie pentru sufletele lor, pentru ca Dumnezeu sa-i primeasca in Imparatia Sa.

Vezi ce zice Parintele Paisie Aghioritul cand s-a rugat pentru sufletele copiilor avortati.

Pacatul cel mai mare pe care il putem face pe pamantul asta este SA IMPIEDICAM UN SUFLET SA INTRE IN IMPARATIA CERURILOR.

Prin omor, prin sminteala, prin minciuna, prin erezie, prin altele, OMORAM SUFLETELE altora. Asta este pacatul cel mai mare pe pamantul asta.

Biserica are Raspunsuri pentru toate problemele, de 2000 de ani toate problemele au primit un raspuns, trebuie sa cauti suficient de adanc in miile de carti scrise, si cu siguranta vei gasi pe cineva care a avut problema ta.
Reply With Quote
Răspunde