![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este si mai de necrezut de AlinB este barbat si pune problema mereu in favoarea femeilor care sunt abuzate intr-o relatie de catre barbati ce profita de ele ani intregi fara a le face"femei cinstite"(cum zic englezii). Dupa parerea mea,copiii trebuie sa se nasca din relatii stabile,dragoste in cuplu,intelegere si sa fie doriti,planificati. Cand o relatie nu prea merge,scartaie din toate incheieturile nu este momentul sa faci copii;dar lumea ii face,mai ales pt ca exista obsesia scopului in viata. Adica eu nu am un scop in viata dar mi-l fac prin copil/copii;este si asta acceptabil,nu stiu...dar pana la urma ar fi interesant sa se afle ce motivatie ascunde dorinta de a avea un copil cu orice chip chiar si atunci cand lucrurile nu merg bine?Instinctul primar cat si teama de singuratate. Nu vb despre Fallen aici(deoarece nu stiu cat de bine sau de prost merge relatia ei in realitate),ci despre alte cazuri pe care le-am vazut. Oricum,partea pozitiva este femeile alea isi doresc copii,pe cand altele casatorite si cu toate conditiile,nu! Aveam o cunostiinta care se casatorise cu un baiat ce promitea,joburi superbanoase amandoi ,viitor stralucitor in fata iar ea face avort primului copil care a prins vreodata viata in ea! Soc! De ce,am intrebat-o? Ah pai stateam cu parintii lui inca,nu eram pregatiti...Ca mai apoi sa fie"pregatita"si sa astepte mult si bine ocazia asta... Asta si pt ca avem falsa impresie ca noi suntem stapanii vietii noastre.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|