Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2015, 10:45:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu trebuie sa fii vazator cu duhul ca sa stii ca acesti sfinti catolici erau niste eretici si parintele stia asta.
Parintele nu e de vina pt comertul desantat care se face pe seama lui.
Si nu e doar comert, au inceput sa curga si tot felul de "profetii" pe seama lui, care foarte probabil nu le-a facut niciodata.

Daca dai la o parte ceea ce e din surse indoielnice, nu stiu cat ramane si daca ceea ce ramane ar putea genera atata interes.

Totusi nu poti sa nu te intrebi, sunt atatia sfinti, chiar romani, canonizati, de ce respectivii nu genereaza la fel de mult interes aparent (cu exceptia poate Sf. Parascheva)?

Acestia si-au "pierdut puterile"?

Sau evlavia voga si banul se amesteca la unii intr-o masura incat dreapta credinta a pelerinilor devine cam indoielnica?

Oara fara mediatizarea asta care e ceva intre comercial si fals, ar mai fi fost atata valva?

Citat:
Desi tot e ceva ,pt ca oamenii incep cat de cat sa capete frica de Dumnezeu.
Din cauza comertului?

Last edited by AlinB; 16.06.2015 at 10:49:59.
Vechi 17.06.2015, 01:55:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si nu e doar comert, au inceput sa curga si tot felul de "profetii" pe seama lui, care foarte probabil nu le-a facut niciodata.

Daca dai la o parte ceea ce e din surse indoielnice, nu stiu cat ramane si daca ceea ce ramane ar putea genera atata interes.
Mi se pare normal, din moment ce tu știi doar din auzite, din discuții și bârfe. :)
La tot pasul aud tot felul de înflorituri (e ca la jocul "telefonul fără fir"), dar asta nu înseamnă că schimbă cu ceva ceea ce știu și ceea ce cred.

Citat:
Totusi nu poti sa nu te intrebi, sunt atatia sfinti, chiar romani, canonizati, de ce respectivii nu genereaza la fel de mult interes aparent (cu exceptia poate Sf. Parascheva)?
De ce excluzi varianta unei noi excepții? :)

Citat:
Oara fara mediatizarea asta care e ceva intre comercial si fals, ar mai fi fost atata valva?
Nu. Faptul că media își urmărește scopul nu schimbă cu nimic ceea ce este Părintele Arsenie. Depinde cu ce ochi și prin ce ochi încercăm să privim lucrurile.
Vechi 18.06.2015, 09:24:21
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Din cauza comertului?
Nu ,nu are legatura cu comertul.
Ei au auzit de minunile pe care le facea si au inceput sa mai creada in Dumnezeu ,sa spere in ajutor ,desi nu in ajutorul de Sus spera ei.
La televizor parintele e prezentat ca un paranormal.Se vede ca aceia care au facut emisiunile nu prea sunt credinciosi

Last edited by anita; 18.06.2015 at 09:27:13.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31