![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate care nu se mai gasesc. In fine. Daca este asa cum se spune despre el, atunci cu siguranta ar fi avut sfinte moaste, frumos mirositoare. Insa cand a fost dezgropat, au gasit doar oase simple si apa. Atat. Imediat au astupat mormantul si s-a tinut totul secret, nefacandu-se publica aceasta informatie. Va dati seama daca gaseau sfinte moaste ce isterie ar fi fost...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si de unde ai certitudinea ca s-a intamplat lucrul asta?
Daca e doar un zvon rauvoitor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt multe marturisiri ale parintilor, inclusiv ale adeptilor acestuia, iar de agheasma cu apa din mormantul lui, si mai multi au auzit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca n-ar trebui sa punem in discutie lucruri "din auzite" ca si certitudini absolute.
Oricum, ma mir ca la cat zvon si zarva s-a facut pe seama sfinteniei sale, sa nu fi fost nimeni curios sa afle daca are sfinte moaste..
|
||||
|
||||
![]()
Păi a fost nefericitu' ăla vineri noapte.
|
|||
|
|||
![]()
Si altii, cu acte in regula?
Ca antecedente mai avem, par. Ilarion Argatu, par. Calciu, se pare ca si cu Radu Gyr o iesit ceva..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.06.2015 at 14:23:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi n-a lăsat părintele Boca, cu limbă de moarte, să nu fie dezgropat? Atunci cine și de ce, cu acte-n regulă, să fie curios?
Eu unul sunt convins de sfințenia lui, da' n-am curiozități în legătură cu ce-i în mormânt, tocmai pen'c-am convingerile pe care le am.
|
|||
|
|||
![]()
Bine, bine...eu știu altă varinată. O mărturisire concretă ai?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 18:02:21 |
PARINTELE ARSENIE BOCA | elena4018 | Mari Duhovnici si predicile lor | 76 | 04.12.2013 17:31:22 |
Parintele Arsenie Boca | marlene | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 31.12.2009 12:44:31 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|