![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Măi necăjiților, nu a-ți răspuns !
Sunteți vicleni și prefăcuți ? Unde spune Hristos să atacăm pe cei ce ne atacă ? Unde ? Cu ce mint eu ? Vorbesc împotriva Bibliei și învățăturilor lui Hristos ? Sunt eu prooroc mincinos și lup în piele de oaie ? Dovediți-mi ! Voi sunteți acei lupi în piei de oaie. Oițele lui Hristos sunt blânde ! Voi le puneți arme în mâini ! Și sufletele în iad, alături de ale voastre ! Însă eu am dovedit deja că voi sunteți slujitorii demonilor, ai satanei și îngerilor lui ! VAI VOUĂ, RĂTĂCIȚI ȘI ORBI ! ________________________________________ "Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește." - Matei 12, 30. *** "Iar Eu (HRISTOS) zic vouă: IUBIȚI PE VRĂJMAȘII VOȘTRII, BINECUVÂNTAȚI PE CEI CE VĂ BLESTEMĂ, FACEȚI BINE CELOR CE VĂ URĂSC și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri" - Matei 5, 44-45. Spun eu ceva din burta mea, lupilor ? Niciodată ! *** "Cel ce nu Mă iubește nu păzește cuvintele Mele. Dar cuvântul pe care îl auziți nu este al Meu, ci al Tatălui care M-a trimis." - Ioan 14, 24. *** ![]()
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 17.06.2015 at 22:10:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Emiliane, îți voi pune o întrebare simplă.
Știm că nu ai copii, pentru că ai spus că ești necăsătorit. Dar, dacă ai avea, să zicem, un băiețel, sau o fetiță, și mergând cu ei pe stradă, sau în propria casă, un răufăcător ți-ar ataca copilul, ar ridica mâna asupra lui, și ar amenința că îl omoară, ce ai face ? Ai sări să îți aperi copilul, să îl lovești, să îl ucizi pe cel care îți amenință copilul ? Ai spus că ești orfan de tată, de aici deduc că mama ta trăiește. Ce ai face dacă un răufăcător ar ridica mâna asupra mamei tale ? Dacă ar încerca să o ucidă ? Ai apăra-o ? L-ai lovi pe răufăcător ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|