![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
bun la sfaturi, bun la rugaciune, un preot practicant. doar ne confruntam cu unele probleme si chiar nu glumim. e pe undeva prin satele apropiate de sanpetru. va multumim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sânpetru de Cămpie nu-i lângă Luduș, Dobra Daniela, e dincolo de Râciu spre nord.
|
|||
|
|||
![]()
Îți recomand să mergi la părintele Ioan Pop din Filitelnic, lângă Bălăușeri. Atenție însă, nu-i bibliomant și cititor în stele. Nici nu-ți va spune "lasă un pomelnic și du-te liniștită acasă". Dacă-i urmați sfatul bine vă va fi, dar să te aștepți la sfat duhovnicesc, nu promisiune de rezolvări magice!
|
|||
|
|||
![]()
Dar pr. Pomohaci nu mai e " de actualitate", in jud. Mures? Sau a cazut in desuetitate si a ramas doar cu muzica? Stiu ca se mergea la dansul ca la pomul laudat, unii spuneau ca intr-adevar are har, altii ca e sarlatan, sau ca n-ar fi tocmai ortodox, dar...????
|
|
||||
|
||||
![]()
Și cât mai e haru' la 'mnealui?
|
|||
|
|||
![]()
La Metocul Gabud ( Manastirea Oasa) doar ca este in judetul Mures, e aproape de Ludus.
|
|