![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Copil necăjit... Dovedește. :)
Citat:
Ți-e limpede? Și dacă tot ar spune "le vor folosi" (deși nu spune), să le folosească să tragă deasupra capului inamicului. Dar mai bine să nu le folosească deloc, să nu pună mâna pe ele. Chiar dacă ar spune să le folosească, nu spune să le folosească să tragă în inamici, în dușmani, să tragă să-i omoare. Nu spune așa ceva. Acea slujbă e apărută în anii 1600, la presiunea politică din partea statului asupra Bisericii, care inițial nu a vrut să o accepte. Dar Biserica, a strecurat o portiță de scăpare, de interpretare spre mântuire, care am menționat-o mai devreme. Biserica lui Hristos e curată, lipsită de orice erezie, ca și în secolul I. Aceași, azi numită, Ortodoxă. "CEL CE SCOATE SABIA, DE SABIE VA PIERI". NE SPUNE HRISTOS ASTA ! :) NU O RUGĂCIUNE ALCĂTUITĂ LA PRESIUNE POLITICĂ. Limpede? :) Înlocuim cuvântul sabie, cu: pistol, pușcă, avion, tanc, și alte jucări ale demonilor. Citat:
Biserica nu a căzut în erezie. Biserica nu îndeamnă la omor și nu va îndemna vreodată. Și nici la niciun fel de război. NICIODATĂ ! Cred că e limpede, oricărui om normal la cap. Și ție, că eu te consider normal... Nici dacă Patriarhul ar spune: trageți să omorâți, nici atunci Biserica nu a căzut în erezie. A căzut doar Patriarhul unei țări. Ortodoxia nu stă în acel Patriarh, care vorbește prostii, împotriva lui Hristos. Și Sfinții Părinți spun că trebuie să facem "SFÂNTĂ NEASCULTARE", de Patriarhul eretic, ca să ne mântuim. Nu, nu sunt nici un nou Maxim... Sunt un muritor de rând. Da, poftim, uite, ți-am oferit ajutor de specialitate. Vei crede, te vei mântui, nu vei crede, te vei osândi la iad. N-am spus eu, ci Hristos. Molitfelnicul nu e mai presus de BIBLIE și de SFINȚII PĂRINȚI ! Să-ți fie clar, copil necăjit ! Hristos a înviat !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 18:06:59. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
|