![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu are rost... ascultă și vei înțelege.
Last edited by ovidiu b.; 28.06.2015 at 16:00:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbiti de 60 de pagini degeaba.
Grozaviile care se intampla la Prislop nu s-ar intampla daca oamenii ar fi educati la locurile lor de bastina sa nu mai caute minunile cu orice pret. Sau daca oamenii ar arunca naibii televizoarele si s-ar ocupa cu altceva, nu exista un rau mai mare pentru ortodoxie decat toate emisiunile astea de dimineata pana seara despre Parintele Arsenie. Cand nu se intampla nimic prin lumea mondena, se discuta ce vraji a mai facut Parintele Arsenie. Daca Biserica il va considera sfant o sa-l cinstim toti cei care mai urmam invataturile Bisericii. Daca nu atunci nu. Si gata. Ce atata sfada ? Ce nevoie aveti sa aruncati cu tot felul de mizerii sau sa trageti cu urechea la barfele unuia sau ale altuia ( fie ei si mari Parinti ai Bisericii ) ? Eu nici nu am ascultat barfa aceea de la Sihastria. Indata ce am inteles cam despre ce-i vorba mi s-a parut indecent sa ascult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-si pe de alta parte o sa il faca poate sfant sinodul? -nu se potrivesc deloc -eu zic ca sinodul,episcopiii...ar trebui sa pastreze dreapta credinta ortodoxa,sa tina cont de pidalion,de cele 7 sinoade ecumenice,de invatatura sfintilor,sa fie impotriva magiei,vrajitoriei de orice fel,a inselarii,a ereziilor,a ecumenismului, a sa iasa din Consiliul Mondial al Bisericilor,sa nu mai tina saptamana in comun cu ereticii,sa fie impotriva comunismului,masoneriei...si atunci pesemne ca nu va tine cont de politica ecumenista si de oculta mondiala,si pesemne ca nu il va canoniza pe p Boca care a fost in inselare. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand am spus " ce vraji a mai facut Parintele Arsenie", ma refeream la felul in care este tratat subiectul la televiziunile noastre, nu la faptul ca omul respectiv a facut sau nu vraji.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, ai dreptate, subscriu; teve-urile sunt o adunatura, ca sa spunem direct: pentru ei, doar ratingul e important. Trateaza absolut orice ca show.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Subscriu in totalitate.De fapt toate barfele astea si pierderea asta de timp nu e decat o fuga de sine, o distragere de la indatoririle pe care le avem ca oameni si ca, crestini fata de noi insine si de ceilalti.Daca nu era subiectul asta, era altul.Daca nu era forumul asta, era altceva, alta activitate, alta cearta si alta ponegrire.De fapt tot ce se intampla in cazuri de genul asta, nu spune nimic despre cel care este lovit cu piatra, ci despre cei care o arunca si il judeca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|