![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"A iubi e simplu, a uri e complicat." - par. Constantin Necula
|
|
|||
|
|||
![]()
"Odata cu lumina,Dumnezeu revarsa asupra pamantului si principiul gandirii,simtirii si cugetarii." (o retin de mult,nu mai stiu cine a scris-o)
|
|
||||
|
||||
![]()
"Alegerile sunt procedeul prin care oamenii liberi isi aleg stapani..." (Timon din Paris)
"Puterea unui politician se masoara dupa minciunile pe care indrazneste sa le spuna." (Camille Goemas) "Cand razi, te vede toata lumea. Cand plangi, nu te vede nimeni." (Bisane de Solei) |
|
|||
|
|||
![]()
"Cu cat judeci mai mult,cu atat iubesti mai putin."[Honore Balzac]
|
|
|||
|
|||
![]()
"Acceptam un adevar numai dupa ce l-am negat din tot sufletul,ca nu trebuie sa fugim de propriul nostru destin si ca mana lui Dumnezeu este infinit de generoasa,in pofida severitatii ei."[Paolo Coelho]
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Munceste ca si cand ai trai o mie de ani si fii pregatit ca si cand vei muri maine! (asa obisnuia sa le spuna Maica stareta Veronica maicutelor ei)
|
|
|||
|
|||
![]()
"De ce-i este omului de astazi foame?De iubire si de sens!" (.........)
|
|
||||
|
||||
![]()
"Daca vrei sa+ti pui mintea pe drumul cel bun, trebuie s-o pacalesti spunandu-i ca va fi usor." (Giovanni casanova)
"Cand ai invina furia, ai invins cel mai mare dusman". (Publius Sirius) "Educatia il face pe om mai usor de condus, dar mai greu de dus de nas". (Henry Brougham) Catre ADM. Ce se intampla? De ce se incarca asa de greu. Pe celelalte site-uri nu mi se intampla asa. Multumesc! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 878 | 10.10.2023 20:27:07 |
Cugetari din Dharma | florin.oltean75 | Alte Religii | 1983 | 10.01.2018 09:08:51 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Vorbe de duh | mena2376 | Intrebari utilizatori | 6 | 27.06.2012 01:45:50 |
|