![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mageia, poti fi serios macar o data? Da, aba4 a definit excat ce vreau sa zic (merci, bro).
Last edited by Vitiate; 02.07.2015 at 12:24:55. |
|
|
||||
|
||||
|
În ciuda aparențelor, sunt extrem de serios.
Da' să știi, problema ridicată de tine e nonproblemă.
|
|||
|
|||
|
De ce e nonproblema ? Crezi ca nu ne indreptam intr-acolo ? Crezi ca se vor opri astia la usa bisericii ? Ca nu asta vor de fapt sa faca, sa distruga crestinismul ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ba da, dar n-or să reușească.
|
|||
|
|||
|
Nu or sa reuseasca in totalitate. Adica o sa ramana Biserica pana la sfarsit, dar nu putem sti daca nu cumva aceasta va sta tot intr-o mana de oameni cum a mai stat de-a lungul istoriei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Credința este bine să fie măcar din când în când încercată, pentru că numai în felul ăsta se poate limpezi (lămuri prin foc) și întări. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sunt constient ca atunci cand se va da legea martiala, eu si alti iresponsabili suicidari-socialmente, sa zic asa, care avem gura mare pe net, vom fi luati primii. Si pariez ca multi dintre ei vor fi de fapt fake-uri. |
|
|
|||
|
|||
|
Sub ce forma ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Adica? Pe vremea marilor erezii, era vorba de putini, foarte putini oameni.
O lege clara, pe care corifeii lui "multi, deci legitimi" o trec cu vederea este enuntata de Domnul Insusi: legea "turmei mici/portii inguste". In gandirea general-umana exista intuitia acestei legi, de exemplu prin expresia "non multa, sed multum". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mor cand aud pe unii cu "supunerea oarba". |
|
|