![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
rugaciunile de dimineata si seara:"Sfinte Mare Mucenic sau Sfinte Mare Martir Efrem Cel Nou Sfinte Nectarie, si apoi spui ce doresti de la ei". De asemenei de cate ori te simti ispitata poti face acelasi lucru. Insa este bine ca in rugaciunile de dimineata si seara precum si de cate ori esti ispitita sa te rogi si la Ingerul Tau Pazitor.Ca asa de important este ingerul pazitor incat are trecere la Tronul Sfintei Treimi fara a mai cere voie .(Ingerul pazitor se ocupa cu mantuirea ta, asta daca doresti asa ceva). Exemplu: eu i-am cerut ajutorul Sfantului Mare Martir Efrem Cel Nou, in fiecare zi, de cateva ori pe zi. Si imediat ma ajuta, instant.Ca un analgezic care iti alunga durerea instant.De aici mi-am dat seama (iar preotii au confirmat-o) ca Sfantul Mare Martir Efrem cel Nou are mare trecere la Domnu. Dar este imporant sa-i i te adresezi cu "Sfinte Mare Martir " sau "Sfinte Mare Mucenic". Si nu uita de ingerul pazitor ca daca uita el de tine, te ia Sarsaila la propriu. :D Last edited by Ursu-WiFi; 06.07.2015 at 22:12:05. |
|