Citat:
În prealabil postat de maria32
banii i-a folosit pentru a-si cumpara tigari, bautura si cafea. Dependenta de nicotina este frecventa la persoanele care sufera de boli psihice.
1. exista femei care accepta ingrijire la domiciliu, problema e ca ele costa extrem de mult si mama nu accepta persoane straine in casa.
2. Nu ma accepta nici pe mine s-o ajut si nu imi pot lasa copilul de doar 2 ani doar cu sotul plus ca eu merg la serviciu 8 ore/zi plus inca aproape 2 ore drumul de la casa la birou.
3. nu am spatiul necesar, mama fumeaza, vorbeste non-stop, nu accepta sa faca liniste nici macar daca doarme cel mic, are periodic accese de violenta si nu as putea sa expun copilul la asa ceva, pur si simplu nu e de locuit cu ea in casa, si nu in ultimul rand nu accepta sa locuiasca cu noi.
Dupa cum am mai spus, singura optiune este un camin unde s-o internez si unde sa nu aiba alternativa (de unde sa nu poata fugi). Un om care a ajuns in stadiul sa-si faca singur rau (a avut tentative de suicid) trebuie pazit chiar de el insusi.
|
Medicul la care e inregistrata la spital nu ii poate face dosar pentru a o interna definitiv intr-un spital fiind si cu tentative de suicid?