Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2015, 16:05:09
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Multumesc din suflet draga Marina pentru gandurile tale bune.

Povestea cu colonoscopia si gastroscopia e mai veche. Acum am internat-o pe bunica pentru o infectie foarte urata la picior si mi-e teama sa nu se ajunga la amputarea labei piciorului caci asta a spus initial doctorul ca urmeaza (

Dar am mare credinta ca va fi bine. Bunica a nimerit intr-un pat deasupra caruia se afla icoana Sfantului Nectarie. Sper sa aiba grija de ea caci stiu ca multe si mari minuni mai ales spre vindecare a facut si face acest sfant.
Pentru ca am observat ca pe forum s-a format o comunitate de utilizatori care sunt cam aceiasi de pe vremea cand am intrat si eu pentru prima data pe aici (prin 2009 daca nu ma insel, nu am stat sa verific) m-am gandit sa reiau vechile mele postari sa vad ce s-a mai scris la ele si sa va spun ce s-a mai intamplat cu acele subiecte.
Cred ca e interesant de vazut cum lucreaza Dumnezeu in viata unui om.
Legat de acest fir de discutie, (cred ca mai este unul legat tot de bunica mea, am sa-l caut), trebuie sa va aduc la cunostinta cu regret in suflet ca bunica mea a plecat la Domnul anul trecut in luna noiembrie.
Insa interesant este sa va povestesc ce s-a intamplat atunci, cu acea infectie la picior pentru care va rugam aici sa o pomeniti pe bunica mea in rugaciune.
S-a vindecat in mod miraculos, spre uluirea totala a tuturor ortopezilor din spital care au venit sa o vada pe bunica si nu le venea sa creada asa ceva.
Ce am facut eu? Am tinut post (cu binecuvantare de la duhovnic) si am participat la slujba de sfantul maslu pomenind-o in mod special pe bunica si am uns-o cu uleiul sfintit in cadrul acelei slujbe.
Am credinta nestramutata ca rugaciunile catre sf Nectarie si participarea la slujba de maslu facuta pe fond de post si rugaciune permanenta au fost cele ce au ajutat.
Deci nu deznadajduiti niciodata indiferent de verdictul medicilor. Ceea ce e imposibil oamenilor la Dumnezeu este posibil.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
informatii despre azile, asezaminte sociale pentru persoanele cu probleme de sanatate maria32 Umanitare 69 03.08.2011 11:33:31
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53
10 aliati pentru sanatate absolutep0wer Generalitati 0 25.06.2010 05:09:03
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 1 13.03.2010 19:30:22