Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2015, 13:26:23
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Părerea mea este că ai nevoie de o spovedanie, la care să mărturisești ceea ce ai scris aici.
Sunt de aceeași părere.

Last edited by ovidiu b.; 15.07.2015 at 13:29:14.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2015, 16:41:17
deeana deeana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2015
Unhappy

Asta voi face saptamana viitoare, o sa ma duc sa ma spovedesc, oricum ma duc cat de des pot doar ca ma simt atat de prost fata de duhovnicul meu pentru increderea pe care mi-a acordat-o, (nu ma mai impartasisem de vreo doi ani de zile) si pe care nu am meritat-o si pentru ca L-am vandut pe Mantuitorul nostru mai rau decat Iuda la prima ispita si asa fac mereu. Cateodata ma intreb ce rost au toate pentru ca Dumnezeu ne cunoaste cel mai bine si stie ca il vom trada si stie ce vom alege si cu toate astea cu atata dragoste si bunatate ne ofera tot doar ca noi sa fugim din nou de langa El
Reply With Quote
Vechi 15.07.2015, 16:54:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Si cu ce te-a ajutat sa incepi spovedania pe Internet?
Vechi 15.07.2015, 16:55:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Asta numai spovedanie nu poate fi. Să nu mai zic că miroase a troll. Iar dacă nu e troll, mai rău își face decât bine.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2015, 17:21:38
deeana deeana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2015
Implicit

Nu este spovedanie pe internet, din cate stiu este un forum crestin ortodox unde sunt mii de frati intru Hristos cu caderi si ridicari, m-am gandit ca sfaturile lor ma pot ajuta sa scap de deznadejde. Multumesc pentru cuvintele frumoase florin.oltean75 si fallen.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2015, 17:34:57
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de deeana Vezi mesajul
Nu este spovedanie pe internet, din cate stiu este un forum crestin ortodox unde sunt mii de frati intru Hristos cu caderi si ridicari, m-am gandit ca sfaturile lor ma pot ajuta sa scap de deznadejde. Multumesc pentru cuvintele frumoase florin.oltean75 si fallen.
Te iubim :) Orice ar fi.

Casa de piatra, si felicitari!
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 14:40:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de deeana Vezi mesajul
Nu este spovedanie pe internet, din cate stiu este un forum crestin ortodox unde sunt mii de frati intru Hristos cu caderi si ridicari, m-am gandit ca sfaturile lor ma pot ajuta sa scap de deznadejde.
Părintele Rafail Noica - Ne mai aude Dumnezeu dacă am păcătuit?: https://www.youtube.com/watch?v=PbEj6lgzsuw
Reply With Quote
Răspunde