Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2015, 13:15:32
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
E pur si simplu tampenie.
Știi tu: dacă-i ordin, cu plăcere.
Nimic nu e întâmplător, nici măcar "tâmpenia" conducătorilor noștri.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 14:18:23
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Cica nici macar nu construim biserica la Istambul, ci un camin pentru pelerini. Of of of...
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 14:26:47
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Eu unul sunt devastat.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 18:26:21
autunit
Guest

Implicit

http://www.ziare.com/social/religie/...uloasa-1373132

Asa e, sau asa o fi. Cine stie?
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 19:40:21
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de autunit Vezi mesajul
Ai steagul uniunii europene la profil, deci nu esti Adrian.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 20:15:52
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Daca mai sare calul o data si ia iar ban, la urmatorul profil va avea poza cu curcubeul. Uite asa se da lumea pe brazda. :)
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 21:02:11
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Nu cred că Adrian a mai fost banat vreodată, ci pur si simplu si-a sters ID-urile anterioare. Probabil că nici acum n-ar fi fost, dat fiind că si-a venit în fire si a sters postarea cu pricina. Dar bineînteles că s-au găsit unii săritori nevoie mare, care să-l reclame la admin. Credinciosi din ăstia de paradă, care nu stiu ce-i remuscarea, si nici iertarea. Decât din cărti, ah, da. Uitasem.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 21:06:00
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de autunit Vezi mesajul
Din articolul cu pricina reiese ca ar fi vorba despre un acord mai vechi, despre care Basescu stie foarte bine. In final, cei care critica aceasta generozitate a conducatorilor nostri ( numele nici nu mai conteaza) sunt acuzati de intoleranta. Turcii au voie sa fie intoleranti. Noi nu.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 21:24:56
autunit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca mai sare calul o data si ia iar ban, la urmatorul profil va avea poza cu curcubeul. Uite asa se da lumea pe brazda. :)
Fereasca Dumnezeu. Dar, m-am gandit ca si fanatismul meu, care in exprimare avea deseori accente isteroide, a purtat o parte mai mult decat semnificativ din vina nestapanirii mele. Asa incat, cum scria Isaac Asimov in "Soarele Gol", " oamenii au instincte oricum slabe". Inclusiv instinctul de a isi urma cugetul/parerile proprii, bune sau rele. Prefer oricand sa renunt la povara unor convingeri, mai ales la pachet cu un mod orbeste-coleric de a le sustine, ca sa ma integrez mai bine intr-o colectivitate, fie ea si cea virtuala a unui forum. Din tot scandalul asta, macar un lucru e sigur: nu as putea fi vreodata un fanatic, cipophobic-style, sau ceva de genul. Integrarea si sanatatea sociale sunt preferabile oricand excluderii, la orice scara.
Acum Iuliu o sa zica ca marturia asta seamana cu o autojustificare de colaborationist din vremea reeducarii. Cam asa e; impulsul e acelasi.
Mirela, iti multumesc din inima pentru sustinere. Intr-adevar, nu mai fusei banned pana acum; fuse o experienta interesanta. Oricum, ma voi stapani.
On-topic: nu a observat nimeni ca shiitii sunt, in comparatie cu anume ramuri sunite efectiv descreierate, prieteni cu crestinii? Ar trebui facuta o comparatie intre felul in care isi practica crestinii din Iran sau Turkmenistan credinta, respectiv ca niveluri de impediment/persecutie, si felul, adica halul, in care sunt tratati in Egipt, chiar Turcia, si, needless to say, "progresista" si "prooccidentala" monarhie saudita. Pe bune, in Arabia Saudita a fi crestin la modul public asumat e o ruleta ruseasca.
Reply With Quote
Vechi 16.07.2015, 21:30:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

...:)))) la primul mesaj ai fost mirosit. :)))
M-am abținut să scriu ceva, deși aveam convigerea că ești tu.

Last edited by ovidiu b.; 16.07.2015 at 21:53:44.
Reply With Quote
Răspunde