![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun si care ar fi raspunsul , de ce persoana respectiva din 20 de cuvinte urmatoarele sunt ca ea e foarte bisericoasa de parca zici ca trebuie sa imi dovedeasca mie ceva . Din cate stiu eu exista un proverb "Cine tace si face" , nu cred ca esti mai credincios daca din fiecare discutie pe care o poata cu mine tot tine mortis sa imi zica ca merge la biserica . Iar pe urma ca ea ea e instare sa isi vanda casa ca sa meraga la....:)
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' tu de unde știi?
|
|||
|
|||
![]()
Din discutile pe care le port cu ea , cand ma mai intalnesc cu persoana respectiva sau merg la ea acasa la cafea . In orice fel de discutie pe care o port cu persoana respectiva intervine treaba cu mersul la biserica ..... sau ca ea o sa faca tot posibilul sa o desparata pe fica ei de barbatul acela
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci pana la urma ce te deranjeaza?
Ca este "bisericoasa" sau ca e disperata pentru binele fiicei?
|
||||
|
||||
![]()
Nu-l deranjează nimic. Vrea doar să găsească un răspuns. Nu prea se știe la ce, însă.
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma deranjeaza nimic , ma intreb si eu : de ce un om care e credincios e instare sa apeleze la astfel de lucruri ? Adica na totusi pana la urma unde e credinta.....?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai tu daca ai avea un copil abuzat, oare de ce fi in stare?
Apropo, esti "bisericos" macar?
|
|||
|
|||
![]()
Daca as avea un copil abuzat care are 40 de ani si sta sa isi ea in freza e doar din vina ei , daca ii explici si nu ii impui copilului ce sa faca inca de mic acesta o sa inteleaga . Eu unul nu as apela la preoti falsi si babe cu matura ca sa se intample nu stiu ce hocus pocus ( e doar parerea mea ) cu ce drept as mai merge eu la biserica daca prima data nu apelez la Dumnezeu si ma duc la babe ? Iar partea cu "bisericos" sau "credinciso" o sa o tin pentru mine :) ca ma priveste personal
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi poate-i numa' gura de ea...
Poate doar bate șaua să priceapă iapa...
|
|||
|
|||
![]()
Sunt unii care abuzeaza "bisericosii" crezand ca aia doar au sa taca si au sa indure.