Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2008, 05:08:04
tot_jean tot_jean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.01.2008
Implicit

sisu....ce sa facem?asta e.alte baliverne de pe aici nu sunt banate chiar daca nu au legatura cu crestinismu`.nu conteaza.sunt persoane cu care se merita sa discuti.nu e un risc prea mare banul
Reply With Quote
Vechi 30.01.2008, 16:00:28
sisu sisu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2007
Locație: Montreal, Canada
Religia: Alta confesiune
Implicit

asa e, dar e pacat ... :satisfied:
Reply With Quote
Vechi 31.01.2008, 23:12:10
Senior Member

Implicit

ca parca topicul asta ....cu rabdarea strajerului are legatura cu crestinismul.dar daca il lauda cineva....nu intervine banarea.misto
Reply With Quote
Vechi 06.02.2008, 09:54:45
strajeru's Avatar
strajeru strajeru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru strajeru
Implicit

Cine m-a laudat si de ce m-a laudat?Daca citesti mai bine,poti vedea ca sunt mai mult blamat decat laudat.Inca n-ai inteles de ce te-a banat adminul?Din cauza raspunsurilor tale evazive.m-ai intrebat de ce cred eu ca esti pe acest forum.Simplu:sa-ti omori timpul cu iritarea noastra.Cred ca te prapadesti de ras vazand ca noi incercam sa-ti raspundem cat mai clar si mai concis,iar tu,tratezi totul ca pe o gluma.Chiar si asa sa fie,un pic de apologetica nu strica nimanui.Din discutiile care le purtam noi aici foarte multi oameni au invatat multe lucruri.Unii au devenit ortodocsi traitori,altii s-au stabilizat in credinta,etc.De unde stiu asta?Din mesajele pe privat care le primesc cu diferite intrebari si din discutiile interminabile pe messenger.Multi au luat id-ul meu fara sa fie macar inregistrati,doar au cautat ceva pe net,si fara sa vrea au dat de acest forum(la fel l-am gasit si eu).Sunt sigur ca nu numai pe mine ma intreaba oamenii despre credinta,ci si pe ceilalti frati de pe acest forum,care sunt mult mai intelepti ca mine.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2008, 21:02:55
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de strajeru
Cine m-a laudat si de ce m-a laudat?Daca citesti mai bine,poti vedea ca sunt mai mult blamat decat laudat.Inca n-ai inteles de ce te-a banat adminul?Din cauza raspunsurilor tale evazive.m-ai intrebat de ce cred eu ca esti pe acest forum.Simplu:sa-ti omori timpul cu iritarea noastra.Cred ca te prapadesti de ras vazand ca noi incercam sa-ti raspundem cat mai clar si mai concis,iar tu,tratezi totul ca pe o gluma.Chiar si asa sa fie,un pic de apologetica nu strica nimanui.Din discutiile care le purtam noi aici foarte multi oameni au invatat multe lucruri.Unii au devenit ortodocsi traitori,altii s-au stabilizat in credinta,etc.De unde stiu asta?Din mesajele pe privat care le primesc cu diferite intrebari si din discutiile interminabile pe messenger.Multi au luat id-ul meu fara sa fie macar inregistrati,doar au cautat ceva pe net,si fara sa vrea au dat de acest forum(la fel l-am gasit si eu).Sunt sigur ca nu numai pe mine ma intreaba oamenii despre credinta,ci si pe ceilalti frati de pe acest forum,care sunt mult mai intelepti ca mine.
ma bucur ca accepti un topic care te lauda.
raspunsurile mele evazive....nu sunt singurele.mai sunt si altii.....care sunt off topic.aveti un standard pt a masura raspunsurile evazive?poate vreau sa transmit ceva subtil si unii nu inteleg subtilitatea....si il considera evaziv.
si inca ceva......raspunsurile evazive nu sunt motiv de banare(nu le-am gasit in regulile forumului).
spor la banat
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 15:33:16
sisu sisu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2007
Locație: Montreal, Canada
Religia: Alta confesiune
Implicit

... si de n-o fi cu banat ...:D
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 17:02:14
Senior Member

Implicit

oricum....cu raspunsurile evazive......:dozingoff:
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 18:39:55
mikiuasa mikiuasa is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tot_jean
inca un sectant....sau poate e acelasi!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 19:40:34
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mikiuasa
Citat:
În prealabil postat de tot_jean
o rezolvare......foarte evaziva.
chiar una gen...."bata-n balta".
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 20:24:52
strajeru's Avatar
strajeru strajeru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru strajeru
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mikiuasa

Lasa-l sa fie.Multi ortodocsi nestiutori sau nelamuriti gasesc raspunsuri din discutiile noastre avute cu ei.Si oricum,cine stie....poate se vor intoarce si ei:)Orecum,iti inteleg aversiunea fata de sectanti,si eu am fost odata foarte revoltat impotriva lor(putin era din aprinsele discutii,sa nu ajungem la bataie),dar am inteles ca nu are nici un rost.Ei pacatuiesc impotriva Duhului Sfant(ceea ce este foarte grav si de cele mai multe ori nevindecabil:(),deci ar trebui sa-i intelegem,sau daca nu putem face asta,macar sa-i toleram:).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rabdarea OvidiuO Pocainta 41 19.03.2013 18:05:24
Lectie despre rabdarea nedreptatilor procons Intrebari utilizatori 1 04.01.2012 23:49:55
Rabdarea Apostol Intrebari utilizatori 3 07.11.2011 21:56:00
Rabdarea necazurilor Rodica50 Intrebari utilizatori 3 18.06.2011 09:20:24
Iubirea/ rabdarea in familie jenica Nunta 10 26.11.2007 17:22:20