![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sisu....ce sa facem?asta e.alte baliverne de pe aici nu sunt banate chiar daca nu au legatura cu crestinismu`.nu conteaza.sunt persoane cu care se merita sa discuti.nu e un risc prea mare banul
|
|
|||
|
|||
![]()
asa e, dar e pacat ... :satisfied:
|
|
|||
|
|||
![]()
ca parca topicul asta ....cu rabdarea strajerului are legatura cu crestinismul.dar daca il lauda cineva....nu intervine banarea.misto
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine m-a laudat si de ce m-a laudat?Daca citesti mai bine,poti vedea ca sunt mai mult blamat decat laudat.Inca n-ai inteles de ce te-a banat adminul?Din cauza raspunsurilor tale evazive.m-ai intrebat de ce cred eu ca esti pe acest forum.Simplu:sa-ti omori timpul cu iritarea noastra.Cred ca te prapadesti de ras vazand ca noi incercam sa-ti raspundem cat mai clar si mai concis,iar tu,tratezi totul ca pe o gluma.Chiar si asa sa fie,un pic de apologetica nu strica nimanui.Din discutiile care le purtam noi aici foarte multi oameni au invatat multe lucruri.Unii au devenit ortodocsi traitori,altii s-au stabilizat in credinta,etc.De unde stiu asta?Din mesajele pe privat care le primesc cu diferite intrebari si din discutiile interminabile pe messenger.Multi au luat id-ul meu fara sa fie macar inregistrati,doar au cautat ceva pe net,si fara sa vrea au dat de acest forum(la fel l-am gasit si eu).Sunt sigur ca nu numai pe mine ma intreaba oamenii despre credinta,ci si pe ceilalti frati de pe acest forum,care sunt mult mai intelepti ca mine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
raspunsurile mele evazive....nu sunt singurele.mai sunt si altii.....care sunt off topic.aveti un standard pt a masura raspunsurile evazive?poate vreau sa transmit ceva subtil si unii nu inteleg subtilitatea....si il considera evaziv. si inca ceva......raspunsurile evazive nu sunt motiv de banare(nu le-am gasit in regulile forumului). spor la banat |
|
|||
|
|||
![]()
... si de n-o fi cu banat ...:D
|
|
|||
|
|||
![]()
oricum....cu raspunsurile evazive......:dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
chiar una gen...."bata-n balta". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabdarea | OvidiuO | Pocainta | 41 | 19.03.2013 18:05:24 |
Lectie despre rabdarea nedreptatilor | procons | Intrebari utilizatori | 1 | 04.01.2012 23:49:55 |
Rabdarea | Apostol | Intrebari utilizatori | 3 | 07.11.2011 21:56:00 |
Rabdarea necazurilor | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 18.06.2011 09:20:24 |
Iubirea/ rabdarea in familie | jenica | Nunta | 10 | 26.11.2007 17:22:20 |
|