![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca spui adevarul atunci nu ti-ar fi trebuit un exemplu de copii care calculeaza rapid rezultate matematice. Ti-ai fi dat seama mult mai timpuriu de necesitatea unui creator. Dupa cum am zis, insusi existenta emotiilor este inexplicabila din punct de vedere material (sau stiintific). Nu inteleg cum de te-a surprins fimuletul in cauza. Ai picat ieri din cer sau cum ? Dar am dubii ca ai studiat nici macar un firicel de stiinta. Dupa cum scri imi dau seama, nu dupa altceva. In plus, imi recomanzi mie sa fiu crestin in timp ce la tine mandria este la cote maxime. Am mai citit o data reply-ul tau si mi-am dat seama ca nu ai inteles nimic din ce am spus eu. Asa ca nu ma astept sa intelegi nici din postul asta. Cred ca esti o pierdere de timp inutila. Si nu sunt Iliuta, atentie la limbaj ca nu suntem prieteni ca sa ne putem alinta reciproc. P.S. Ah, m-am uitat un pic si peste ce ai scris in reply la alti useri. Nu pot decat sa-ti dau un sfat: lasa-te de comentat aiurea , sau mai bine spus, lasa-ne ! Tine-te de credinta ta in particuluar la tine in camaruta si nu mai iesi in lume cu "studiile" tale despre religii sau stiinta. Faci un deserviciu in primul rand crestinilor de aici de pe forum, esti tinta usoara pentru atei. P.P.S. Cred ca ar fi bine sa ne lamuresti pe toti ce intelegi tu prin "studiat" ? Ca am un dubiu, nu stiu de ce. Probabil tu crezi ca daca citesti articole din Wikipedia sau te uiti la toate prostiile de pe tube se cheama studiat. Ai terminat macar liceul ? Last edited by iliegh; 30.07.2015 at 00:22:51. |
|