![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos.Trebuie sa vina estul "sa la deschida mintea apusului".Stai linistit ca stie Apusul mai bine decat Estul care este adevarata biserica a lui Hristos. Problema este ca Apusul joaca teatru astdel incat unii din est sa creada ce crezi tu, ca prin intermediul unor ca acestia sa incerce sa distruga Ortodoxia. Au incercat sa distruga Ortodoxia din afara in perioada comunista prin intermediul ateilor cu steaua rosie in frunte.Nimic.Valuri si valuri de atei se loveau de Ortodoxie ca apa de granit. Cand au vazut ca nu pot din afara acum incearca dinauntru. Deci vin la tine in tzara, iti distrug industria, agricultura, etc, adica sursele care pot creea locuri de munca, ca multi sa emigreze in afara.Acolo afara ii educa pe ei in spiritul apusului.Apoi ii lasa sa-si aduca acolo si Biserica Lor. Acolo incearca sa creeze o "matca" cu o noua "Ortodoxie" ca apoi aceasta noua "Ortodoxie" sa fie trimisa inapoi la Ortodoxia mama , astfel incat sa infecteze si Ortodoxia mama si astfel sa distruga Ortodoxia. Asta este principiul vaccinului. Metode de a pacali gazda ca sa creada ceea ce i se da ii apartine, cand de fapt este un virus deghizat in Ortodoxie. Chestia tare este ca Dumnezeu le-a dat planurile peste cap. =)) Cum ? Simplu.Cei care au plecat nu se vor mai intoarce niciodata toti inapoi, iar cei care au ramas in tzara nu vor mai pleca nicaieri. Si astfel se separa cele doua tabere.Hmm pai aceasta etapa de segregare(separare) inseamna o chestie: vine secerisul.Caci numai inainte unui seceris se impart granele. Seceratorul este aproape, deja se aude sunetul coasei din departare. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu mai pune in seama parinelui Boca toate tampeniile unora care vad draci si hibrizi om-porc zburand cu vimana pe cerul global. Eu cand ma uit la SWTOR, stiu ca eu deschid vlc-ul sau smplayer-ul, si tot eu il inchid. Si da, imi plac la nebunie o parte din personaje si mesajele lor. Insa pentru auzitorii-de-voci-de-alieni/"ingeri"/"sfinti", este ceva involuntar, ei sunt in film si filmul in ei, nu filmul in computer si compul in casa, saracii. Au nevoie de tratament, nu de mediatizare. Parintele Boca a fost, dupa parerea mea, un mare om. Cum nu cred aproape deloc in cultul sfintilor, si pe de alta propaganda din spatele imaginii oficiale a parintelui e mult prea desantat-patimasa, eu il vad, cu rezerve, caci a fost "doar" un om, ca oricare din noi, ca pe o mare personalitate a Bisericii. (Lasa sloganul de aglutinat-sub-cauza-si-pe-creier-spalat, ca parintele a fost inger in trup si alte idiotenii neomaglavitene, un soi de practici a la Kashpirovski imbracate ortodox pentru consumul maselor formate mainly din creaturi taranoid-manelist-superstititioase care nu uita sa sa se odihneasca Duminica dar nu au nimic impotriva avortului sau daca odraslele sunt striperi sau curve, "numai sa nu se afle in sat la noi, mama", si evident sa iasa banul). Ia exemplu de la fratele Ovidiu B., de pe forum; dupa cum stii, si el are evlavie la parintele, fiind pentru canonizare, si are si argumente, dar nu baga asa texte inflacarat-delirante ca tine. Poporul asta e compus indeosebi din vite. Da, si eu sunt o vita, doar totusi putin diferita. De exemplu, chestii elementare cum e cu urcatul/coboratul in/din tramvai sau metrou spun totul despre psihicul unui popor. Si tu vrei ca o gloata de vite, care nu stiu nici macar sa astepte sa coboare altii casa urce ei, sa devina purificat si sfintit. Chiar nu iti dai seama ca asta e tipic un mit de adormit poporul, in timp ce e furat si i se pun catuse prin legi de cacat, mit fabricat mai mult ca sigur de cine stie ce gunoaie cu multe stele pe epoleti de la SRI si alte cloace militaroide de paraziti posedati, pardon, "institutii vitale pentru stat"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu frate, eu iti spun ce observ.Nu-s nici fixisme nici sudarsinghe...wtf=)) si nici ortoxismatizata , =)) Fii atena putin: Cel care este afara n-o sa poata sa vine niciodata in Romania inapoi deoarece: 1.Daca vine inapoi in tzara ca sa munceasca aici , in ruptul capului nu va accepta salariu de aici fatza de salariu de acolo.Mai are si familie, end of story.Va avea de ales intre a ramane aici cu veniturile taiate peste 70% ( in cel mai fericit caz) sau sa plece inapoi.Din momentul ce scopul plecarii in afara nu a fost misionarismul spre a impartasii celorlalti ortodoxia ci banul ghici ce va alege.Stim cu toti.Se va intoarce inapoi.De fapt majoritatea stiu lucrul asta si stiu ca nu se vor mai intoarce niciodata.(pe acest fapt se bazeaza si strainii care au inceput sa cumpere ca intr-o veselie pamanturile lasate de ei aici). 2.Daca vine inapoi in tzara ca sa-si traiasca batranetile aici, cum ii va plati statul roman pensia ? Pt ca el a cotizat in alta tzara la alt buget si nu aici 3.Cei care vor sa plece.Nu mai au unde.Deja in strainatate romanii de acolo se saboteaza intre ei pt acelasi job.Se duc la patronul strain si ii propun sa-l dea afara pe conationalul lui pt ca el poate lucra de 2 ori mai eftin. Si uite asa incepe sa apara scrasnirea din dinti. Cat despre seceris ? Si coasa ? Vezi ca Turcia a intrat in conflict militar cu ISIS. O sa-ti pice parul cand o sa vezi ca "hocus-pocus" ca Turcia va deveni garnizoana ISIS.SI in momentul ala vei pleca la razboi domnu.Si asta pt ca doar romanii si bulgarii vor mai sta in calea lor.(Bine si Europa.Dar Europa se preface pt ca 70 % din Europa este a musulmanilor). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te socheaza ce scriu? unul din lucrurile pe care le aprob la tine este ca esti realist in privinta amenintarii nanotehnologiei si transhumanismului. Asa ca daca iti spun ca SF-ul este mai mult un proogram decat o visare, mai mult o initiere decat literatura, nu o sa razi. Studies de mult problema si sunt capabil sa vad dincolode pasiunea mea ludica pentru SWTOR si altele de genul. Omenirea e condusa de fapt de ceva "Dread Masters-like" (vezi SWTOR). Suna ridicol, dar e adevarat. La fel de ridicol era pe vremea lui Jules Verne. Insa nu te aprob cu chestia Romania= viitoare teocratie. Uita-te in jur, la caracterul acestui popor. Atata iti spun. |
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ............. :)
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 05.08.2015 at 14:08:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P. S. Faptul ca deocamdata, cei ce ne "conduc" sunt slugi, pardon aliati ai Uniunii Sovietice Americane nu ma obliga cu absolut nimic. Asta e optiunea lor, a mea e diferita. Si, inainte sa puna cineva placa cu supunerea, amintesc ca actualul "Cezar" si stapanii lui imperialisti au inceput sa scuipe cam pe fata in directia Familiei, Bisericii, si a altor "fleacuri" stabilite de Facatorul nostru, al Cerului si Pamantului. Asa ca trebuie sa ne rezervam dreptul de a ridica degetul medius la adresa Cezarului, daca lumeasca organizare ridica pumnul la adresa lui Dumnezeu. Last edited by Grand Moff Hadrianus; 05.08.2015 at 14:03:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca turist e bine să mergi, e bine să și asiști la slujbele lor dar să nu te împărtășești la ei, odată împărtășit la greco-catolici sau romano-catolici înseamnă că ești deja de-al lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, as putea spune ca Apusul este cam ignorant si prost in privinta noastra. Cu exceptia preotilor si a unor mai rasariti nimeni nu stie ce este biserica Ortodoxa si nimeni nu ne cunoaste mesajul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca din timpul Lui Stefan cel Mare apusul te joaca pe degete. Citat:
ori decat esticii in sine.De fapt pe nimeni din apus nu-l intereseaza Ortodoxia ca, virgula cale spre mantuire, tocmai pt ca stiu ca acolo este adevaratul Dumnezeu.Ori Apusul il uraste pe Dumnezeu.Ba mai este si hulitor.Pt ei Ortodoxia ca virgula cale de mantuire este cea mai mare primejdie. Insa , tot pt ei Ortodoxia poate fi interesanta daca prin intermediul ei se poate distruge odata si pt totdeauna credinta Ortodoxa din est, astfel incat sa nu-i mai impiedice nimeni in realizare de super-mega profituri banesti. |
|