![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc!
Eu am primit vrute si nevrute, insa din dorinta de a face cat mai multe, in speranta ca voi avea si oaspeti, am facut numai prostii...cu alte cuvinte m-am agitat prea tare ( mai ales ca au fost temperaturi infernale pana tarziu in seara precedenta, de nu am putut nici iesi la cumparaturi, am avut multe de facut chiar in ziua cu pricina...noroc ca intre timp se mai racorise, slava Domnului...)...ideea e ca din cauza stresului ne-am cam ciondanit si am stricat toata frumusetea momentului, de nu credeam ca o vom mai drege...abia pe seara ne-am mai linistit.. |
|
||||
|
||||
![]()
Am uitat sa le urez La Multi Ani, tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului!
Maica Domnului sa va ocroteasca pe fiecare! Cu un drum, urez aceleasi ganduri si celor care poarta numele sfintilor brancoveni, sarbatoriti azi: Constantin, Stefan, Radu si Matei. Si al sfetnicului Ianache. ( Contrar primei impresii ca numele Ianache ar fi destul de rar, s-ar putea totusi sa avem multi sarbatoriti. Forma Ianache e diminutivarea numelui Yannis, echivalentul grecesc a lui Ioan, Ion. Cum ar veni, Ionut.) Sfintilor brancoveni, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumim,multumim :) (Eu am 2 nume,Cristina-Maria,incantata de cunostiinta!) La multi ani colegei Ana-Maria "Glykys",pe care nu am vazut-o pe aici insa sper ca ne mai citeste din cand in cand. Si de asemeni si colegei Mara_2008 .
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani cu intarziere celor pe care ii cheama Adrian si Natalia ( 26 aug), Ioan/Ioana (???), Alexandru (a), Simion/ Simona ( 1 sept), si fetitei mele Ana Maria care a venit tot pe 26 aug, si tuturor celor care s-au mai ssarbatorit zilele astea!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani si din partea mea, pentru toti colegii/colegele de forum care-si sarbatoresc sau si-au sarbatorit ziua de nastere sau de nume, si cred ca cel mai important ar fi sa ne bucuram de ce avem fiecare (sanatate, familie, copii, sot/partener sau sotie/partenera, un serviciu care eventual ne place, prieteni, etc) si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru asta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu o mica intarziere, vreau sa urez multa sanatate tuturor celor care poarta numele de Maria sau un derivat al numelui. La multi ani!!!
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
La mulți ani celor care poartă numele Sfintei Cuvioase-i Paraschieva...Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate sufletească și trupească...Doamne ajută...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|