![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
A trecut ceva de v-am scris aici prima data.
Mai fratilor ma confrunt cu ceva tare aiurea, nu mai simt motivatie de nimic, nici sa imi mai caut de lucru de nimic. Sunt tare nemultumit cu totul dar parca nu mai simt sa incerc sa fac ceva in privinta asta sa schimb. Parca sunt daramat psihic si am numai ganduri rele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce faci cand suferi? Chiar azi a vorbit preotul despre asta. Pur si simplu ii dai suferintei un sens. Daca ai inteles ca suferinta este o chemare spre Dumnezeu atunci totul este simplu. Acest popor este unic prin puterea de a indura.
Te lipesti de Dumnezeu cu toata inima si acolo in umilinta ta vezi cat esti de puternic alaturi de El. Singur, fiecare om cade prada deznadejdii. Citeste Scara de Ioan Scararu, |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mai intai de facut - "un pic" - , un mic efort si apoi, de savurat gustul savarsirii, implinirii acestuia.
Un efort care sti ca poate sa-ti dea un sens, o speranta, o bucurie. Poate fi doar un singur pas spre geam si privitul cerului. Poate fi doar cautarea frumusetii in reflexiile amurgului. Marile victorii nu sunt altceva decat un cumul de mici victorii launtrice.
|
|||
|
|||
![]()
Abstinenta totala de la tot ce e drog: pastile, alcool etc.Dar aici e o problema.Desi intelegi lucrurile astea cu mintea, nu le simti cu inima.Ai nevoie de prezenta unui duhovnic, de care sa asculti.Si de prezenta celor care au trecut prin experiente asemanatoare tie si le-au depasit cu bine.E nevoie de rabdare si perseverenta.
|
|