![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hei, calmeaza te!nu sunt poate cea mai in masura sa iti dau sfaturi pentru ca trec printr o situatie asemanatoare。Ce pot sa ti spun e ca singurul ajutor iti e Dumnezeu。Toate situatiile ce ni se par fara scapare sunt capcanele propriilor noastre minti。Atunci cand iubesti, esti capabil sa te rogi pentru binele acelui om, esti capabil sa ii dai libertatea sa faca ceea ce doreste。Chiar si sa se desparta de tine。Te poti ruga sa fie bine。Iar Dumnezeu iti da binele, binele care iti e necesar。(nu ala pe care l ceri)
Deznadejdea nu vine decat de la vrajmas。 Lupta e grea。Doare, asa e。Dar suferinta schimba, maturizeaza si aduce intelepciunea。 Nu o sa poti sa plangi, apoi sa pui masca si sa zambesti, sa fii numai un zambet si sa te intalnesti cu toti cunoscutii, sa iei cursuri de salsa si de taichi sau mai stiu eu ce activitati。Cine zice ca asta trebuie sa faci si ca poti。。n a trecut prin asa ceva。Fiecare miscare doare, fiecare gand doare。。organic。Dar。。 va trece。In cat timp inca nu stiu, insa stiu ca va trece。 O sa ti spun ce am facut eu。M am dus si m am spovedit。Am trecut pe langa o biserica (aveam treaba pe acolo) si ceva parca mi a soptit sa intru。 Parintele spovedea。I am zis ca am mare nevoie si m a spovedit。Acum sunt mai usoara, stiu ca indiferent ce va fi, nu sunt singura。Maicuta Domnului ma tine in paza。 Si si eu la randul meu trebuie sa nu mai fac greseli fata de Ea。Pentru ca noi pacatele le platim si aici。。pe pamant。si realizam tarziu ca toate faptele noastre ne aduc aici。Si apoi ne intrebam, cazuti, "unde esti Doamne?" Pai unde sa fie, langa noi, nu el ne paraseste ci noi pe El。 Plangi!!Plangi cat poti tu de mult。Pune icoana Maicii Domnului si roaga te plangand, si plange toata durerea din tine。 Nu, nu e usor, e greu。 Dar sa ti spun un secret: E SINGURA CALE! celelalte duc la pierzanie! Nu esti singur! |
|