![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar tu ai omis faptul ca femeile au nascut si in vreme de razboi.
Generatia care a creat cu adevarat ceva in tara asta s-a nascut in al doilea razboi mondial. Sigur se duceau femeile in maternitati cand ploua cu bombe nu ? Ce sa mai.... In schimb insa pe acea vreme femeile erau sanatoase si trupeste si duhovniceste.Astazi insa situatia este catastrofal de dezastroasa. De fapt ceea ce conteaza este sa fii sanatos duhovniceste, ca de rest se ocupa Dumnezeu.Sufletul sanatos sta de obicei in corp sanatos. A da, la ce maternitate s-au dus oare urmasele Evei din VT, trecand in NT si pana acum ? Eu personal n-am gasit-o.Tu insa Ovidiu(deci fii atent) caut-o tata, caut-o cu sarguinta si mult zel si sigur o sa gasestesti acea maternitate. Hai cu multa sarguinta si ambitie rezolvi orice.Din ambitie gasesti tu marternitatea aia cumva, nu ? Last edited by Copacel; 14.08.2015 at 17:43:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Copăcele, dar copii avem voie să îi trimitem în tabără la mare ?
Oricum, la Neptun nu e voie să mergem, chiar dacă nu mergem la plajă să preacurvim în gând, pentru că e nume de idol păgân, corect ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
.............................
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 19.08.2015 at 22:49:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Pravilele sunt depasite in aceasta epoca. Ar trebui rescrise intr-un limbaj nou si adaptat la noile realitati.
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 19.08.2015 at 22:49:07. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Ia întreabă-ți tu bunicii sau pe femeile mai în vârstă câți copii au avut și câți au pierdut. Ai să fii surprins... Citat:
Citat:
Citat:
Sunt curios dacă vei mai gândi la fel când va fi să-ți nască soția. Last edited by ovidiu b.; 14.08.2015 at 23:53:56. |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Eu stiam ca de cand protoparintii au cazut noi suntem in razboi.
Acum sigur, depinde la ce neam te referi si la ce religie. Vremuri de pace de obicei traisc cei care fac voia vrasmasului. Noi ceilalti suntem in razboi continuu, pt ca vrasmasul duce razboi cu noi, prin cei care traiesc vremurile lui de pace. Citat:
Mama tatalui meu: 7 copii.Toti frumosi si sanatosi.Mama tatalui meu a fost o femeie foarte evlavioasa. Culmea este ca o generatie s-a nascut in timpul primul razboi mondial si celalalta generatie in plin razboi mondial, al doilea. Citat:
1.Nu ar avea atata spaga sa dea la medicii care au terminat cu spaga facultatea. Nu ar avea atata spaga sa dea la asistente care au terminat cu spaga scoala aia alor. De aici, cativa ar muri de la delasarea medicilor si a asistentelor, din cauza lipsei spagii.Rolul colegiul medicilor:sa spele pe spagari, deoarece spaga merge o parte si la spagarii din acea "institutie". 2.Spitalele=centre ale mortii (pline de streptococi, si alte tampeni). Bombe de infectie. Cativa ar muri, chiar daca ai da spaga medicilor.Vezi tu virusii si bacteriile nu tin cont de spaga. 3.Unul sau mai multi ar fi declarat mort cu scopul traficarii de organe fie vanzarea la piata neagra. 4.Iar ceilalti care au mai ramas, ar fi ars in maternitatea din Giulesti. Asa ca..., Citat:
devii ceea ce mananci.Din chestia aia ce devine, n-are cum sa fie sanatatea cand mai totul este otrava. Citat:
pacate in zilele noastre femeile nu mai sunt sanatoase sa nasca fara maternitate. Citat:
nasc pui vii ? Adica un animal ajunge la o performanta mult mai mare decat omul ! Citat:
daca n-ar fi fost caderea atunci. Citat:
mai rezista fizic sa nasca fara maternitatel.Corpul ei numai este destul de sanatos pt asa ceva. De aceea au nevoie de maternitate.Si de bani, pentru spaga . ![]() Last edited by Copacel; 15.08.2015 at 13:51:16. |
|
|||
|
|||
![]()
......................................
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 19.08.2015 at 22:50:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Care tip?
Perseverezi... |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La copacel, cum care tip?
Va supara pe careva, ca intentionat, pocnesc la gramada si locuri comune ale gandirii evlavioase, odata cu aiurelile fanatice ale ovinului? Ca banuiesc ca asta este problema. Are Delavrancea o nuvela...cu un tanar taran care isi ascunsese nevasta de frica trupelor semi-demente ale unui pasa razvratit din Vidin, si aia intentionat, stiind ca e posibil sa fie cineva in fan, bagau adanc hangerele acolo...cam ca aia fac si eu...Iar singurii care s-au prins sunt Ioan Cezar, Delia, Ovidiu si mai nou si Dragos, zis The Quintessential One. Last edited by Grand Moff Hadrianus; 15.08.2015 at 19:50:06. |
|