![]() |
![]() |
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Cu o zale argintie se îmbracă mândra tară; Soarele rotund si palid se prevede printre nori Ca un vis de tinerete printre anii trecători." (Vasile Alecsandri, Iarna) Citat:
lumea si apoi se supara ca vacarul pe sat, ca "lumea nu vrea sa faca cum vor ei ". Citat:
Citat:
stare letargica, un fel de extazy-intelectual ? Citat:
mai momemente din astea (un fel de imi vine sa-mi tai venele cu stiloul) du-te la spovedanie sa scapi de dracii aia care iti dau pesimism, singuratate, depresie.Astea-as de la aia cu copite si coada. Citat:
Citat:
De fapt sunt oameni incapatinati ,care nu vor sa accepte adevarul si atunci prefera sa-si creeze o lume prorpie a lor care functioneaza dupa legile lor si in care ei sunt stapani.(asta este signatura luminii luciferice). Apoi simt nevoia sa arate lumii aceasta lume, imbracata intr-o forma lirica, specific fiecaruia dupa propria personalitate. Tanti, astfel de poeti nu-s poeti, nu fac parte din categoria lui Alescsandri, Cosbuc, Eminescu, Blaga. Astfel de poeti sunt pacienti care nu vor sa-si ia medicatia si sa se duca la spovedanie, si atunci vine dracusorul-liric si le spune ca-s intelectuali destepti si ffoarte sensibil, iar el dracu poate sa le ofera universul particular pentru fiecare. PS:eu daca as fi femeie m-as feri sa iau de barbat pe unul care este mai tot timpul depresiv/pesimist si ii vine din orice motiv sa-si taie venele. Instinctul matern(de viitoare mama) m-ar indeparta de un asemnea specimen. Din aceasta cauza acesti "po-etzi" raman singuri.Ceva la cutiutza nu functioneaza cum trebuie iar instinctul matern al femei sesizeaza acest lucru si decide respingerea. ![]() ![]() Last edited by Copacel; 16.08.2015 at 07:34:57. |
|