Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2015, 02:25:12
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In legea romaneasca nu sunt taxele astea, sigur, te costa deplasarea in Romania, poate trebuie sa stai o perioada aici si sa castigi mult mai putin pentru ca s-ar putea sa fie mai ieftin decat plimbarile cu avionul.
Chiar si asa, o plimbare dus intors pentru 2 persoane e max. 2400 x 3 cat ai spus ca sunt necesare = 7200.
Concediile sunt de cateva zile, max. o luna si totusi sunt platite (daca in anul respectiv poti sa renunti la croaziera in Mediterana).
Dar daca iei neplatit o luna (x2) sa zicem ca poti sa mai pui 6000 daca esti printre fericitii si nu foarte multii americani care fac 3000$/luna.

Cu diverse si altele cu greu ajungi la jumatate din suma enuntata initial, ceruta de "profesionisti".

Pana la urma o nimica toata pana la urma fata de costurile de a creste un copil acolo pana la liceu si inclusiv care inseamna dupa unele estimari sume de cel putin 10x mai mari.

Acolo nu stiu care sunt conditiile de infiere dar iarasi, cred ca implica ceva bataie de cap daca vrei sa faci lucrurile personal.

Insa cred ca e mai americaneste sa reduci chestiunea la o suma de bani si altii sa-si bata capul cu detaliile.
La noi în industrie fără mare vechime nu sunt concedii mai mari de 2 săptămâni, si alea de-abia se dau legate. Eu sunt de părere că lucrurile e bine să se facă profesionist, si desigur trebuie să plătesti pentru asta. Hmm, "americăneste" zici că-i spune la chestia asta? :) S-ar putea. De-asta îmi place aici în tara asta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Stie cineva? delia31 Biserica Ortodoxa Romana 8 06.12.2013 20:08:13
Stie cineva...? Noesisaa Generalitati 14 07.05.2011 12:05:14
Poate stie cineva... mister_nashoo Botezul 0 25.10.2006 21:31:53
Stie cineva? Laurentiu Generalitati 0 29.09.2006 14:07:52