Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afiºare
Vechi 27.08.2015, 13:07:28
ramonasabo ramonasabo is offline
Junior Member

Data înregistrãrii: 27.08.2015
Implicit Minunile Sf. Mc. Mina

Vreau sa marturisesc si eu ajutorul primit de la Sf. Mucenic Mina primit de fiecare data cand l-am cerut. Odata am facut o comanda pe internet si am platit o suma destul de mare pentru produsele dorite. Au trecut 2 saptamani si nu am primit nici produsele si nici banii si nici macar un raspuns la mesajele trimise. Am sunat si mi-a raspuns un domn care mi-a spus ca el nu are treaba cu internetul. Mi-am dat seama ca am fost inselata. Procedura de recuperare a banilor ar fi fost cam solicitanta, nu imi doream sa merg pe la politie, banca etc. Intre timp eu ma rugam Sf. Mina si pentru alte probleme si i-am cerut ajutorul, promitand ca voi marturisi minunea. La doua zile dupa ce am sunat sa ma interesez de comanda si mi s -a spus ca nu e nr de contact al vreunui magazin, am primit un mesaj pe telefon in care mi s-a prezentat o persoana si mi-a spus ca i-au intrat in cont niste bani din partea mea si ca avusese un magazin online care este inchis. Si-a cerut scuze pentru neajunsurile provocate , dar a fost plecat in concediu si de abia atunci a vazut banii depusi de mine si mi -a spus ca mi-a trimis banii inapoi in cont. Este cu adevarat o minune. Iti multumesc, Sf. Mina ca m-ai ajutat sa imi recuperez banii si mai ales ca cel ce m-a inselat si a vorbit fatarnic la telefon cu mine si-a recunoscut greseala. Iti multumesc ca ai grija de familia mea si de toti cei care cred in tine.
Reply With Quote

Subiecte asemãnãtoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acatistul cuviosului kukºa facatorul de minuni patinina34 Rugaciuni 6 03.11.2012 02:45:51
Sfantul Mare Mucenic Areta Intrebari utilizatori 0 24.10.2010 23:10:51
Sfantul Mare Mucenic MINA icamilin Diverse Sarbatori 3 18.11.2008 00:03:46
Sfantul Mare Mucenic Mercurie cristiboss56 Rugaciuni 3 05.01.2008 15:20:11
Sfantul Mucenic Mina alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 8 11.11.2006 17:00:48