Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2015, 12:04:45
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vrei nu vrei tot va trebui sa le faci fata cumva.
Alternativa care este, sa te internezi si tu la spitalul 9?

Ori te lupti cu mama ta, ori cu Institutiile Statului ca sa ia masurile care se cuvin.
Eu cred ca mai degraba ai sanse de reusita in al doilea caz.

Daca ai mai cunoscut si alte persoane care se confrunta cu probleme similare, ati putea face o actiune de grup, ar fi si mai eficient.
Din pacate, toti cei pe care i-am cunoscut sunt in cam aceeasi stare ca si mine. Nu mai fac fata si nu au reusit nimic in lupta cu Institutiile Statului.
De facut fata dupa cat se vede incerc sa fac fata inca, doar ca e tot mai greu. Si bat pasul pe loc. Institutiile statului mi-au dat deja raspunsul negru pe alb si in scris ca nu au cu ce sa ma ajute. Tocmai m-a sunat tipa de la asistenta sociala sa-mi spuna cand ajung sa-mi ridic hartia. Ei au program de bugetari pana la 16:00. Eu lucrez intr-o companie privata pana la ora 18:00. Ca sa ajung sa iau hartia aia de la ei ar trebui sa ma invoiesc sau sa-mi iau concediu. Doar ca nu mai am zile de concediu, le-am epuizat pe toate tot ca sa alerg dupa problemele cu mama sau cand a fost cel mic bolnav.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote