![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Foarte crestineste sa te bucuri de necazul altuia.
Dar ce te face să crezi că invazia, dacă este și dacă se va opri, se va opri tocmai la granița cu România ? Stai să vezi peste vreo douăzeci de ani, când (dacă o să ai o fiică) n-o so poți lăsa pe stradă decât îmbrăcată într-o perdea, de frica gărzilor jihadiste. În altă ordine de idei, am imresia că o să apucăm (deși sper să nu fie așa) o zi în care o să ne smulgem părul din cap de ciudă că nu am mai fost capabili să facem o cruciadă. A se vedea imaginile cu "refugiații" din Siria. Câți dintre ei sunt bărbați în floarea vârstei ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 02.09.2015 at 17:35:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet, asta DOAR DACĂ refugiații sunt de fapt o adunătură destinata ca unealta imperialismului american si suboamenilor din securimea autohtona, și nu sunt femei, copii, batrani și crestini/șiiți/yezidi printre ei. Adică vor avea soarta meritata a unor infecți de mercenari. Si da, ai dreptate cu cruciadele. Acum vad si eu. |
|
||||
|
||||
![]()
Chestia e, uitați asta puiuți de creștini ce sunteți, că Dumnezeu ÎNGĂDUIE asta.
|
|||
|
|||
![]()
Ca musca în lapte, master Koan Ortho? Ca musca în lapte! Sau ca taunele in....cal.
|
|
||||
|
||||
![]()
Să știi că așa e dacă o zici tu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema care se pune este: ai face ceva ? M-ai raporta la admin, așteptându-te să fiu banat ? Evident, și corect. În aceeași ordine de idei, faptul că Dumnezeu îngăduie să sosească în Europa creștină (cât de cât creștină, mă rog) sute de mii de imigranți musulmani, bărbați tineri și fără niciun act de identitate, dintr-o zonă aflată sub autoritatea Statului Islamic, nu înseamnă că trebuie să stăm resemnați și să nu reacționăm cumva. Statul Islamic a proclamat, în 2014, că în orice teritoriu în care luptătorii săi declară autoritatea SI, guvernul își pierde automat legitimitatea, iar teritoriul respectiv se incorporează de drept în Califat. Eu am mai scris aici, acum o lună și ceva, că în orășelul nevestei mele, de maxim 10.000 de oameni, practic o comună mai mare, s-a deschis anul ăsta un "Centru Cultural Islamic" și nimeni din orășelul ăsta, nici măcar soacră-mea sau vecina de la două case, care este echivalentul CIA-ului local și știe cu precizie câte beri am băut și câte bășini am tras eu acum doi ani în noaptea de 11 spre 12 iunie, nu are habar de unde a apărut Centrul sau cine sunt musulmanii din orășel. Food for tought.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, las glumele coprolalice deoparte. Situația noastră ca popor, este deja foarte grava. Criza morală si cele derivate din ea, demografica si financiară, sunt fisurile din zid. Venirea eventualelor animale turbate din statul islamuist este berbecele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi a face garduri, bâte și topoare. Altfel spus, la săpun. Stuf avem deja.
|
|||
|
|||
![]()
Omule, lasa idealismul. Dacă cineva, islamuist sau nu, ti-ar ataca familia, ma indoiesc ca ai sta ca menonnitul deoparte. Înainte sa ne omoram păcatele, va trebui sa ii omoram pe handicapatii wahhabiti ai dumnezeroului lor unic. După aceea, ii vom mulțumi Adevăratului Dumnezeu, tocmai prin omorârea păcatelor. Pragmatism, apoi misticism.
|
|