Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2015, 16:17:29
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai n-ai cum.Ca cei din vest s-o duca bine(exportatori) trebuie ca altii s-o duca prost(sa importe tot ce altii exporta, adica piata de bun consum).
Astfel o mare parte din bunastarea alora din vest se ia in mod indirect
de la tine.Ca sa te faca sa pleci din tara trebuie ca mai intai sa nu mai
ai conditii la tine in tzara.Astra inseamna ca trebuie sa nu mai ai locuri de
munca in tzara ca sa pleci afara.Asta inseamna desfiintarea locurilor de munca.
Si cum desfiintez locurile de munca ? Pai inchid institutiile generatoare de
locuri de munca. Care sunt alea ? Fabrici,uzine, intreprinderi, IMM-uri.
Si las sau pun in loc corporatii care exporta profiturile.Adica valoarea
muncii tale cuantificata in bani, nu zideste economia tzarii tale, ci zideste
economia tzarilor de unde sunt corporatiile.

Cei care emigreaza in alte tari, vor accepta conditiile de munca de acolo
care sunt mult mai bune decat tzara de origine, insa cei care au
deteriorat conditiile de munca din tzara ta sunt exact acei pt care tu
te duci sa muncesti.
Daca in Ro pt un job necalificat sa zicem esti platit cu 350 de euro,
In strainatate acelasi job necalificat este de 1200 de euro, in conditiile in
care pt bastinasi ajutorul de somaj este de 2080 de euro.

Deci iti dai seama ca pt vest , imigrantii reprezinta o economie uriasa la
bugetul lor de cheltuieli.Forta de munca multa si foarte eftina =>
profituri enorme pt acele tzari.Practic este aceiasi situatie din feudalism
numai ca in ziua de azi, avem un feudalism 2.0 ( cu smartphone/facebook/selfie) dar in rest tzarile dezvoltate traisc pe spinarea
celor care muncesc greu si eftin.

Cand imigrantii algerieni cerusera in Franta cetatenie franceza, statul
francez i-a refuzat.Pt ca daca esti cetatean francez ai un ajutor de somaj
mult mai mare, etc.Statul francez dorea doar munca lor si nu integrarea
acestora in societate franceza.La aceasta s-a adaugat faptul ca bastinasii
incepusera sa faca misto si de credinta imigrantilor si asa ai avut in Charlie Hebdo.
Imagineaza-ti un "Charlie Hebdo" in fiecare zi la nivel european(in fiecare tzara europeana)
si asa incepe revolutia islamica in Europa.

De fapt, vestul nu a realizat dar cazut in propria cursa.Probabil ca in viitor
vor fi revolutii si razboaie civile intre imigranti si bastinasi si daca ajung
imigrantii la putere (si nu prin vot, ci ISIS style) ghici cine va trai de azi pe maine in tzara lor.
(pai toti in afara de musulmani)

PS: un migrant este emigrant la capatul de plecare al calatoriei si imigrant la cel de sosire.
Occidentul o merita. Deci profetia cu invazia araba se va implini. Yeah!
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 17:22:55
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Foarte crestineste sa te bucuri de necazul altuia.

Dar ce te face să crezi că invazia, dacă este și dacă se va opri, se va opri tocmai la granița cu România ? Stai să vezi peste vreo douăzeci de ani, când (dacă o să ai o fiică) n-o so poți lăsa pe stradă decât îmbrăcată într-o perdea, de frica gărzilor jihadiste.

În altă ordine de idei, am imresia că o să apucăm (deși sper să nu fie așa) o zi în care o să ne smulgem părul din cap de ciudă că nu am mai fost capabili să facem o cruciadă.

A se vedea imaginile cu "refugiații" din Siria. Câți dintre ei sunt bărbați în floarea vârstei ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi

Last edited by GMihai; 02.09.2015 at 17:35:32.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 18:21:23
Grand Moff Hadrianus
Guest

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Foarte crestineste sa te bucuri de necazul altuia.

Dar ce te face să crezi că invazia, dacă este și dacă se va opri, se va opri tocmai la granița cu România ? Stai să vezi peste vreo douăzeci de ani, când (dacă o să ai o fiică) n-o so poți lăsa pe stradă decât îmbrăcată într-o perdea, de frica gărzilor jihadiste.

În altă ordine de idei, am imresia că o să apucăm (deși sper să nu fie așa) o zi în care o să ne smulgem părul din cap de ciudă că nu am mai fost capabili să facem o cruciadă.

A se vedea imaginile cu "refugiații" din Siria. Câți dintre ei sunt bărbați în floarea vârstei ?
Exact, Mihai! Cred că gunoaiele fără liber arbitru care compun SRI și stăpânii lor din CIA și NSA ii vor antrena în tabere secrete, de asta "președintele feisbucist" a aprobat așa rapid cererea imperialismului privind refugiații. Și ceva îmi spune ca vor fi folosiți și ca pocneala paramilitară asupra poporului, dacă e nevoie. E strigător la cer: dacă vor suboamenii de la Bruxelles și Washington, resurse (care altfel nu sunt disponibile pentru români) vor fi imediat alocate pentru astia. O să șocheze ce voi spune acum, dar dacă "refugiații" nu includ deloc femei și copii, și sunt, ca religie, "întâmplător" deloc crestini, yezidi sau șiiți, ci agitatori și instructori, culmea, taman din fracțiunile sponsorizate de Satana Unita (nu e asa, ordinul il executam, in spatele cainelui alfa latram) atunci trebuie exterminați acei refugiați ca fiind un pericol nu pentru abstracta siguranță națională adică concretele interese ale securimii, ci pentru noi, poporul, populația, amarastenii.
Repet, asta DOAR DACĂ refugiații sunt de fapt o adunătură destinata ca unealta imperialismului american si suboamenilor din securimea autohtona, și nu sunt femei, copii, batrani și crestini/șiiți/yezidi printre ei. Adică vor avea soarta meritata a unor infecți de mercenari.
Si da, ai dreptate cu cruciadele. Acum vad si eu.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 18:39:01
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Chestia e, uitați asta puiuți de creștini ce sunteți, că Dumnezeu ÎNGĂDUIE asta.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 18:40:31
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Chestia e, uitați asta puiuți de creștini ce sunteți, că Dumnezeu ÎNGĂDUIE asta.
Ca musca în lapte, master Koan Ortho? Ca musca în lapte! Sau ca taunele in....cal.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 19:07:48
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Să știi că așa e dacă o zici tu.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 19:24:56
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Și dacă eu te-aș înjura acuma groaznic de mamă, ar fi la fel de valabil: Dumnezeu a îngăduit-o.

Problema care se pune este: ai face ceva ? M-ai raporta la admin, așteptându-te să fiu banat ? Evident, și corect.

În aceeași ordine de idei, faptul că Dumnezeu îngăduie să sosească în Europa creștină (cât de cât creștină, mă rog) sute de mii de imigranți musulmani, bărbați tineri și fără niciun act de identitate, dintr-o zonă aflată sub autoritatea Statului Islamic, nu înseamnă că trebuie să stăm resemnați și să nu reacționăm cumva.

Statul Islamic a proclamat, în 2014, că în orice teritoriu în care luptătorii săi declară autoritatea SI, guvernul își pierde automat legitimitatea, iar teritoriul respectiv se incorporează de drept în Califat.

Eu am mai scris aici, acum o lună și ceva, că în orășelul nevestei mele, de maxim 10.000 de oameni, practic o comună mai mare, s-a deschis anul ăsta un "Centru Cultural Islamic" și nimeni din orășelul ăsta, nici măcar soacră-mea sau vecina de la două case, care este echivalentul CIA-ului local și știe cu precizie câte beri am băut și câte bășini am tras eu acum doi ani în noaptea de 11 spre 12 iunie, nu are habar de unde a apărut Centrul sau cine sunt musulmanii din orășel.

Food for tought.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 19:59:58
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
Și dacă eu te-aș înjura acuma groaznic de mamă, ar fi la fel de valabil: Dumnezeu a îngăduit-o.

Problema care se pune este: ai face ceva ? M-ai raporta la admin, așteptându-te să fiu banat ? Evident, și corect.

În aceeași ordine de idei, faptul că Dumnezeu îngăduie să sosească în Europa creștină (cât de cât creștină, mă rog) sute de mii de imigranți musulmani, bărbați tineri și fără niciun act de identitate, dintr-o zonă aflată sub autoritatea Statului Islamic, nu înseamnă că trebuie să stăm resemnați și să nu reacționăm cumva.

Statul Islamic a proclamat, în 2014, că în orice teritoriu în care luptătorii săi declară autoritatea SI, guvernul își pierde automat legitimitatea, iar teritoriul respectiv se incorporează de drept în Califat.

Eu am mai scris aici, acum o lună și ceva, că în orășelul nevestei mele, de maxim 10.000 de oameni, practic o comună mai mare, s-a deschis anul ăsta un "Centru Cultural Islamic" și nimeni din orășelul ăsta, nici măcar soacră-mea sau vecina de la două case, care este echivalentul CIA-ului local și știe cu precizie câte beri am băut și câte bășini am tras eu acum doi ani în noaptea de 11 spre 12 iunie, nu are habar de unde a apărut Centrul sau cine sunt musulmanii din orășel.

Food for tought.
Pe tronul lui Darth Malgus, vecina aia a sotiei tale ar fi complet depășită de situație, dacă ar trebui sa cuantifice activitatea procariotilor mei producători de alcani gazosi.
Ok, las glumele coprolalice deoparte. Situația noastră ca popor, este deja foarte grava. Criza morală si cele derivate din ea, demografica si financiară, sunt fisurile din zid. Venirea eventualelor animale turbate din statul islamuist este berbecele.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 20:41:25
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Food for tought.
Depinde ce facem. De pildă, am putea începe a omorî păcatele pentru care Dumnezeu îngăduie exodul ăsta peste "noi". Apoi a ne ruga.
Apoi a face garduri, bâte și topoare.
Altfel spus, la săpun. Stuf avem deja.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2015, 21:21:44
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
Depinde ce facem. De pildă, am putea începe a omorî păcatele pentru care Dumnezeu îngăduie exodul ăsta peste "noi". Apoi a ne ruga.
Apoi a face garduri, bâte și topoare.
Altfel spus, la săpun. Stuf avem deja.
Omule, lasa idealismul. Dacă cineva, islamuist sau nu, ti-ar ataca familia, ma indoiesc ca ai sta ca menonnitul deoparte. Înainte sa ne omoram păcatele, va trebui sa ii omoram pe handicapatii wahhabiti ai dumnezeroului lor unic. După aceea, ii vom mulțumi Adevăratului Dumnezeu, tocmai prin omorârea păcatelor. Pragmatism, apoi misticism.
Reply With Quote
Răspunde