Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2015, 15:31:02
Iulia2579 Iulia2579 is offline
Member

Data înregistrării: 08.08.2015
Implicit Psaltire pentru casatorie

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Ei, atunci se pare că și eu am înțeles greșit. Îmi cer iertare....

P.S. Revenind la o parte din discuție, aș vrea să vă atrag atenția asupra unui amănunt. Anume, asupra modului cum ați deturnat dialogul, ambalîndu-vă singură, spre o ciondăneală imaginară legată de călugărie. Dacă revedeți postarea de la care s-a declanșat deraierea, precum și postarea mea ulterioară în care m-am obosit totuși să repet mesajul și să reformulez intenția, subliniind-o, veți remarca ușor că nu v-a dat nimeni "sfaturi" pentru călugărie. Ci, așa cum puteți lesne constata, călugăria a fost pomenită doar în treacăt, ca argument sau ca exemplu pentru o altă idee principală. Nu despre călugărie scriam, ci despre modul cum Dumnezeu ne aduce la El, în fel și chip. Vreți să revedeți postarea?
Iar acum se ridică o întrebare nouă: ce anume v-a făcut să deplasați mesajul spre punctul mort (în cazul dumneavoastră) al călugăriei? De ce nu ați rămas pe subiect ci v-ați încropit singură un dialog imaginar pe o temă pe care nu a susținut-o nimeni?
În ce mă privește nu sunt curios să aflu răspunsul. (Îl știu deja, dar asta e doar treaba mea privată.) M-aș bucura însă, pentru dvs., să cugetați la întrebarea mea și să înțelegeți câteva lucruri despre modul cum funcționați - ca urmare, probabil, a unor clișee des repetate în mediul în care ați trăit până azi.
Dacă nu ieșiți din povestea în care trăiți, prin propria alegere, de ani buni, eu cred că nu veți reuși nici în căsătorie. Luați-o ca pe o simplă opinie auzită în treacăt pe-o stradă oarecare în lumea asta mare...
Toate cele bune vă doresc,
Doamne ajută!
Cred ca am mai raspuns la asta intr-un post adresat chiar dvs (cred). Am spus, si nu ma deranjeaza sa repet, ca am raspuns asa pentru ca am obosit ca, cel putin in ultimii 15 ani sa mi se pomeneasca, asa, in treacat (la fel cum mi-ati pomenit si dvs) - ideea calugariei! (gen, vai ce aspect de maica ai, vai poate ar fi bine sa te calugaresti ca tot iti place tie sa te tot duci la biserica, vai, ca sa vezi - o fata ce cauta sa se casatoreasca a ajuns la calugarie... sic!).

Sau, daca eu as fi fost de calugarie as fi intrat de mult acolo. Daca unei persoane nu ii arde inima de la inceput pentru calugarie (si mie nu imi arde - PUR SI SIMPLU NU MA INTERESEAZA!!!!), daca ezita ce sa aleaga, atunci acea persoana nu este buna de calugarie! Si asta va o spun ca sa intelegeti DVS de ce nu sunt pentru calugarie. ( ca tot vad ca imi sugerati sa ma gandesc asupra a unor presupuse motive - pentru care se presupune ca m-as fi gandit la calugarie......??????)

Dvs sunteti barbat. Nu ma astept sa intelegeti dorinta mea fierbinte a de avea un prunc in pantece. Barbatii nu aveti cum sa intelegeti acest lucru, pur si simplu!

Nu prea inteleg la ce va referiti cu ŽŽpoveste in care traiesc de ani buniŽŽ Daca ar fi fost dupa voia mea as fi fost maritata si cu copii de la 21 de ani! Pentru ca eu am zis ŽŽdaŽŽ pe la varsta aceea. Au fost parintii mei care l-au refuzat, pentru ca era mai sarac decat mine, si familia lui dintr-o categorie sociala mai joasa.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
DESPRE PSALTIRE iubire Rugaciuni 121 14.09.2011 10:33:00
Exista pomenirii la psaltire ...... mara2008 Generalitati 30 27.07.2011 18:04:52
pomenirea la psaltire onyx235 Generalitati 32 04.11.2009 12:32:10
Cuvinte din Psaltire phradmon Despre Biserica Ortodoxa in general 29 29.12.2007 17:01:04