Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.09.2015, 02:13:06
michaiela michaiela is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.09.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Pentru că deoarece așa s-a hotărât.
CINE A HOTARAT?Informeaza-te si o sa aflii ca si in Rusia a fost bagat calendarul prin viclenia lui Meletie Metaxakis.Tu nici macar nu stii cine e ala.Si zice-ti toti in gura mare vaaai astia de pe vechi sunt schismatici.De ce ?Ca ti-a zis popa de la tine?Si mie mi sa zis dar am incercata sas citesc eu sa caut si am vazut cum dementii de la patriarhie spala creierele voastre.Nu vi se pare ca va mint ?In Rusia a fost bagat noul calendar dar a fost scos cu repeziciune de Sfantul Tihon al Moscovei, prin intermediul sinodului Karllovsky.Eu am adus detalii , si spune-mi un pic ce detalii iti aduce parintele cleopa ?de unde ti le aduce ?ca judeca el e altceva .Dovedeste cu fapte intamplari de ce nu au acceptat bisericile noul calendar si nu formula scuza ca asa sa hotarat.Asta nue motiv,Inseamna ca esti prost informat.Daca vrei sa stii care e adevarul vezi ce spune si unul si altul.Nu intra repezit in gura lupului.Roaga-te Maicii Domnului sa te lumineze si incepe sa citesti ca putina cultura ai.Si nu te lua dupa ce spune unul sau altul ca asta e spalare de creiere ia fiecare informatie in parte si gandeste-o tu.Voua nici canon nu va da duhovnicul.Ce sfanta Taina a Spovedaniei aveti?Mai ales prin partile in care sunt eu nu se face asa ceva.Si cand ma gandesc ca sunt in partea Moldovei.Imi imaginez cume in celelalte parti.
L acongres au participat doar 9 membri.Si cand te gandesti ca cand au fost alte sinoade tot la fel de micute erau mai multi delegati.Hai sa iti spun ceva ce poate cativa stiti.Mitropolia Chisinaului e in comuniune cu Patriarhia Romana pe stil nou. Si ceea ce se preda al ei in scolile de teologie despre schimbarea calendarului e total diferit de ce vi se preda voua.Din start iti dai seama ca ceva pute.iti trimit si linkul unui site din republica moldova si iti sugerez sa te uiti la pagina 3 la enumerarea participantilor.Scrie clar "La asa zisul congres pan-ortodox".Frate nu trebuie sa fii prost ca sa iti dai sema .CEva pute aici.Cineva minte. Patriarhia Romana si marii profesori de teologie iti spun ca a fost sinod , iar ei zic ca a fost congres. De ce mint?

ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colec...oneriei%29.pdf
Reply With Quote