![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o fotografie de suflet
![]() De asemenea gasiti mai multe fotografii de la Biserici ddin Salaj in portofoliul meu . Fotografiile au fost realizate cu ocazia unei excursii prin Salaj. |
|
||||
|
||||
![]()
Casă de oaspeti în Praid (jud. Harghita).
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uau, n-am mai văzut niciodată icoana asta! E tare frumoasă!
|
|
|||
|
|||
![]()
Uau, câtă ignoranță!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu scuzele de rigoare, doresc sa va atrag atentia ca aceasta reprezentare nu este o icoana ortodoxa sau bizantina! Creativ si indemanatic artistul acestei picturi insa duce spre picturile renascentiste... vedeti spre exemplu Madonele realizate de Rafael Sanzio pentru comparatie. Inclusiv amplasarea personajelor intr-un peisaj este de factura renascentista. Realismul, scenografia, modalitatea de realizare si executie denota ca este o pictura, un tablou cu tematica religioasa, nicidecum o icoana.
Crisstiann, cine este autorul tabloului? sau sursa acestei imagini.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|||
|
|||
![]()
-nu stiu, e de pe facebook
|
|
|||
|
|||
![]()
Un simplu copy/paste fără să gândești. :))
|
|
|||
|
|||
![]()
-asta a fost imaginatia pictorului , mai stim noi si pe alti pictori cu imaginatia bogata,macar asta nu cred ca se considera vazator cu duhul...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
carti minunate pentru copii, cu reducere 20% | briliant16 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 25.08.2018 09:03:44 |
lucruri minunate in...videoclipuri | maria-15 | Generalitati | 87 | 16.11.2015 11:47:16 |
Caut locuri minunate! | Adriana-Simona | Generalitati | 22 | 14.03.2011 16:53:12 |
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 10:45:18 |
Predici minunate ... | mihai anton | Rugaciuni | 0 | 17.04.2010 22:21:46 |
|