![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sau perspectiva cuiva care nu are nici una nici alta dar prefera sa creada ca daca ar avea bani ar avea de toate.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ati deviat rau de tot.
|
|
|
|||
|
|||
|
Este un lucru care se intampla des pe aici. Si un risc care trebuie sa ti-l asumi daca deschizi un topic.
Mai ales cand exista si o oaie neagra a forumului. Sau mai multe.
|
|||
|
|||
|
Pai asa fac ei tot timpul.Intotdeauna exista un macaz pe undeva.
Dar sa revenim la chestiune: La tine chiar daca o sa ai pe cineva s-ar putea sa te simti singur in continurare, pt ca eu cred ca rezolvarea acestui tip de singuratate pe care-l ai tu, nu se rezolva cu prezenta unei femei. In cazul tau, sufletul tau se simte singur.Eiii atunci altundeva sta problema. |
|
|
|||
|
|||
|
Da, n-are bani sa-si cumpere femeie. Dupa mintea ta....
|
|||
|
|||
|
Pai dupa mintea ta toate sunt gratis..., dupa mintea ta...
|
|
|
|||
|
|||
|
Fiecare are dreptate in felul sau prin punctele de vedere prezentate.Probabil sufletul meu se simte singur.Am fost obisnuit sa petrec majoritatea timpului liber cu femeile- fiecare persoana cu care am fost implicat intr-o relatie.Imi lipsesc multe..Totusi va multumesc pt.pareri.Am preluat multe idei folositoare de la voi toti fie ca ati mentionat de bani de vb.cu fete la biserica etc..
Ma gandesc sa abordez niste d-re la biserica.Am mai facut-o acum ceva ani si a fost un succes in sensul ca barem am iesit in oras,ca dupa nu s-a legat nimic oricum :D Nu trebuie sa va "certati".Fiecare are dreptate in felul sau.Dreptatea absoluta o are doar Bunul Dumnezeu. |
|
|
|||
|
|||
|
Cumpara-le tu pe toate care se lasa vandute. Barbatii adevarati nu o sa se supere ca le lasi lor cele mai bune femei.
|
|
|