![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va invit pe grupul crese, gradinite, scoli, bone de pe facebook sa cititi ce povestesc mamicile despre gradinite. Va arat un exemplu luat cu copy-paste (nu-mi apartine, fiul meu inca nu e la gradinita): "Dragi mamici, Astazi am avut parte de cea mai stupefianta intamplare, la care nici nu am stiut cum sa reactionez. Am copilul la cresa Neghinita, din drumul taberei. La 12:30 cand m-am dus sa il iau, am avut "onoarea" de a ajunge exact in mijlocul unei discutii dintre sefa grupei 8 (Felicia nu mai stiu cum) si un baietel de aproximativ 3 ani, pe care din pacate nu l-am retinut, socul a fost foarte mare. Doamna Felicia era aplecata la copil si ii zicea pe un ton rastit sa se culce si pana la 17:30 sa nu deschida niciun ochi. Ai inteles? Ca daca nu intelegi, il sun pe bunicu si nu te mai ia o saptamana acasa. Ai grija ce faci, ca scot cutitul si iti tai pula (scuze de expresie, dar fix asa s-a adresat micutului). Acum hai da-mi un pupic, iar copilul chiar i-a dat unul (bineinteles, pe gura....). Copilul nu parea traumatizat, dupa ce i-a dat acel pupic chiar a plecat vesel spre patut. Cand s-a intors doamna felicia spre mine si m-a vazut a facut o grimasa si apoi, aducandu-mi copilul a zis: haideti doamna ca m-ati prins si vorbind urat,si radea. Eu eram socata la propriu.. mi-am luat copilul in brate si ea tot vorbea (o auzeam ca prin vis) cum ca a mancat tot copilul meu, ca nu a plans, etc. Am apucat doar sa ii zic ca nu mi s-au parut ok amenintarile pt baietel si mi-a zis razand: eh,asa mai ne permitem noi cu ei sa ii facem sa doarma, stati linistita. Ideea e ca nu stiu ce sa fac mai departe.. imi e teama sa spun prea multe pt a nu ii face si copilului meu la fel, el fiind mic nici nu ar stii sa imi spuna daca s-ar intampla ceva. Scuze pt postul lung, dar voi ce ati face in locul meu?"