![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine zis :))
Ca de certitudini absolute cam putin probabil sa fie loc, putin probabil in urmatorii 50 ani sa faca "pleosc" vreo sonda pe acolo macar. In ceea ce priveste dovezi stiintifice ca unde e apa musai sa fie si viata (ca acolo se bate saua) ...ioc. Dar trebuie sa tinem ne(drept)credinciosii in priza, ca maine demonstram ca nu este Dumnezeu si pot rasufla usurati ca n-au sa infunde iadul pentru faptele lor.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.09.2015 at 23:39:14. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vei înceta să crezi în Dumnezeu dacă se va descoperi viață pe Marte ?!!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Totusi, frapeaza destul de mult cum stirile astea aduc a un soi de religie cu tenta anti-teista. "N-am descoperit nimic practic, dar credem ca s-ar putea si daca ar fi e probabil ca desi nu s-a demonstrat dar asa credem noi, "stiintific"." Ca si stirea aia recenta cu planeta "ca Pamantul" unde n-am fost niciodata, nici nu vom ajunge, dar credem ca s-ar putea sa fie daca ar exista, etc.