![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate sa-ti placa fastfood -ul la nebunie, dar daca iubesti viata si mai ales o viata sanatoasa, o sa-ti placa mai mult fasolea cu varza murata.
|
|||
|
|||
![]()
Riscanta comparatia, imi place mancarea sanatoasa dar mai sar si calul (rar), las fasolea si mai trec pe la fast-food ca parca e mai bun :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Vroiam sa zic prin postrea mea ca nu ne putem alege partenerul de viata doar dupa acea atractie fizica. Adica putem, dar nu e deloc recomandat.
De multe ori, cand faceam cunostinta cu un baiat, care fizic era frumos tare, dar daca nu corespundea deloc felul lui de a fi si gandi cu al meu, automat acea tractie fizica palea. O combinatie dintre cele doua ar fi perfecta.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O vorba din popor: Frumos da' gaunos. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta cam sună a struguri acri.
|
|||
|
|||
![]()
:) Nu suna a striguri acri.
Continuam cu ce spunea Corinusha, frumusetea se stinge in fata unui caracter deficitar. De asemenea am observat ca sunt unii baieti care au o parere de sine de autosuficienta, isi inchipuie ca daca au credinta si merg la biserica sunt buni de insuratoare si restul nu mai conteaza (caracter, mod de gandire, pregatire profesionala etc.) si asteapta luati la pachet. Si apoi se mira ca de ce sunt respinsi. |
|
||||
|
||||
![]()
100 % se stinge si nu mai poate fi reaprinsa :)
Iar caracterul potrivit, completeaza fizicul mai putin atragator
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dap, frumusetea fizica trebuie sa fie direct proportionala cu