Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2015, 12:19:47
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Americanii... Nu ma surprinde nimic! Ei și cu jidanii, nenorocitii acestei planete! Am rămas cu gura căscată când am citit știrea astăzi.
daca in locul americanilor, ar fi bombardat rusii acel spital. Ce scandal international ar fi iesit!
Vechi 05.10.2015, 15:17:44
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Evident! Oricum e scandal ca au intervenit în Siria, în timp ce atunci când americanii au intervenit și intervin în alte tari, făcând numai nenorociri, nimeni nu zice nimic!
Și mai e un lucru: peste tot și toată lumea vorbește despre crimele sovieticilor, victimile comunismului etc. De ce nu vad și nr avorturilor din aceeași perioada din SUA și victimile făcute de americani, în Vietnam, Africa, Yugoslavia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt etc. etc.???? Detest oamenii orbi și limitați în a vedea lucruri evidente!
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 15:51:14
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Evident! Oricum e scandal ca au intervenit în Siria, în timp ce atunci când americanii au intervenit și intervin în alte tari, făcând numai nenorociri, nimeni nu zice nimic!
Și mai e un lucru: peste tot și toată lumea vorbește despre crimele sovieticilor, victimile comunismului etc. De ce nu vad și nr avorturilor din aceeași perioada din SUA și victimile făcute de americani, în Vietnam, Africa, Yugoslavia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt etc. etc.???? Detest oamenii orbi și limitați în a vedea lucruri evidente!
Corect! Omul e, insa, un animal aglutinat si subiectiv. Daca ieri latram, ca "opnie publica", pro-comunism, azi latram contra. De, dupa lasitatea atotcuprinzatoare in specia asta cazuta in care avem canonul membralitatii, trebuie sa hau-hau cum vrea cainele alfa, ca cica la el este painea cu E-uri si cutitul tot mai chinezesc de bont.
Ce se mai umflau in pene unii anti-ruseste pe forumul asta, cand cu criza din Ucraina. Cu exceptia lui iuliu46 si...a subsemnatului, ultimul pe lista, vorba cuiva, toti erau prooccidentali sau macar scoteau in evidenta cat de rai au fost baietii Mosocvei cu ai nostri, etc., etc. E foarte las sa fii viteaz cu voia stapanirii. Probabil se gandeau ca trebuie sa aiba dosar electronic curat si ei si eventual si familiile lor sa o duca inca pe cat de bine se mai poate (a se citi "sa nu fie luati printre printre primii, si dacase poate sa le iasa ceva cand se va intampla asta"). Ca refuz sa cred ca unii din cei care postau atunci erau pe cat de incuiati ii aratau acele postari parca extrase dintr-o "Scanteia"-pe-invers. Macar au scuza viermuitoare a lasitatii. Si eu avusei o asa lasitate, dupa o banare recenta. Dar mi-a trecut repede, si continui sa marai aparent inconstient de consecinte.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 18:16:10
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Eu tot n-am înțeles:

1. Crede cineva că spitalul a fost bombardat în mod intenționat ?

2. Crede cineva că rușii au dreptul să intervină militar în Siria, dar americanii n-au acest drept ?

3. Crede cineva că în urma intervenției rusești, nu vor fi victime civile ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 18:30:20
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Eu tot n-am înțeles:

2. Crede cineva că rușii au dreptul să intervină militar în Siria, dar americanii n-au acest drept ?

1.Da.
2.Da.
3.Nu.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 18:50:05
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Implicit

Deci tu crezi că americanii au bombardat în mod intenționat un spital civil.

Ceva argumente în sprijinul acestei acuzații extrem de grave ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 19:07:01
The Willful One
Guest

Implicit

Citat:

Acum nu am timp, dar, cand am, si ai si tu, vom cauta in paralele daca vrei descriewri ale crimelor de razboi ale imperialistilor. Sunt multe, desi, evident mai ales intr-un stat neocolonie, pardon, aliat, sunt destul de mult ocultate mediatic.
Nu ma intelege gresit: sunt unul din cei ce au clocotit de ura cand s-a intamplat tragedia de la Beslan; de atunci, si chiar de mai demult, consider pe cei afalti in structuri militar-securistice niste viermi violenti si hedonisti fara liber arbitru indiferent de c eparte sunt sau din ce tara.
Insa Satanele Unite duc o politica a Raului. e mult de spus, dar, crede-ma, adevarat. Daca nu poti vedea, este pentru ca nu vrei, poate. Din nou, ai kotivele talel pe care le respect, dar nu le voi impartasi vreodata. Pentru mine, Raul este: societati secrete, cunoasteri interzise, iar la nivel grosier-politic: Euro-America, Arabia Saudita si alte puteri sunnite radicale locale. Cand si daca acestea vor fi infrante politic sau distruse militar, omenirea va respira o vreme.

Last edited by The Willful One; 05.10.2015 at 19:10:01.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 19:26:45
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:

Păi cel mai simplu: conform spuselor celor de acolo, spitalul funcționa de cel puțin un an.
Mi-e greu să cred că se pot întâmpla așa erori la măreții americani.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 20:13:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:

Oficial afgan: Spitalul organizatiei Medici fara Frontiere atacat de SUA era o baza a talibanilor

http://www.hotnews.ro/stiri-internat...alibanilor.htm

Spitalul organizatiei Medici fara Frontiere a fost bombardat de americani la cererea fortelor afgane, aflate sub focul talibanilor - general american

http://www.hotnews.ro/stiri-internat...l-american.htm

Na, ca s-o gasit si tzapul care sa ia vina - sau cel putin cea mai pare parte din ea.
Asta pana se gaseste o varianta mai buna care sa carpeasca si gaurile lipsa.

"El nu explicat nici de ce spitalul a fost atacat in conditiile in care Medici fara Frontiere au comunicat coordonatele sale autoritatilor afgane si americane si nici dece bombardamentul nu a putut fi oprit dupa primele mesaje de alerta ale organizatiei."

Deci intentionalitatea e clara si mai presus de orice discutie.

Last edited by AlinB; 05.10.2015 at 20:15:37.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2015, 19:59:00
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Implicit

Citat:
Eu tot n-am înțeles:

1. Am convingerea ca spitalul a fost bombardat intentionat. Ma bazez pe faptul ca
-medicii atacati de aviatia americana au telefonat si au comunicat pozitiile GPS ale spitalului
-au fost 4 raiduri succesive. Toate 4 vizand aceeasi tinta predilecta
-tinta predilecta fiind compartimentul de urgenta al spitalului

2. Nici rusii, nici americanii nu au niciun drept sa intervina in Siria si nicaieri. Deocamdata, nu rusii, ci americanii au intervenit si intervin in cele mai multe tari ale lumii. De exemplu, din Afganistan, despre care e vorba, rusii s-au retras de mult. Americanii, nu. Ei si-au justificat le vremea respectiva, interventia prin aceea ca teroristul antrenat de ei, Ossama Ben Laden, s-ar afla pe teritoriul acelei tari. Intre timp, Ossama Ben Laden a fost asasinat de americani. Numai ca asta a fost acum cativa ani, iar americanii tot nu s-au retras. Dovada ca a fost vorba de un pretext, ca si in cazul invaziei asupra Iraq-ului (acolo pretextul a fost minciuna cu armele de distrugere in masa ale acelei tari).

3. Poate ca vor fi. Deocamdata, vedem multe victime civile in urma atacurilor democratilor.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde