![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Petitiile online sunt ridicole, la fel si cei care apealeaza la ele.
Si mai ridicol va fi cand dupa cateva luni, petitia nu va strange mai mult de o suta de semnaturi, asta binenteles daca nu se apeleaza la diverse dedesupturi. Eu unul n-as avea incredere intr-o petitie din asta daca nu se afiseaza si o statistica GeoIP a sursei semnaturilor + semnaturile duplicat de pe aceeasi adresa de IP. Deja mi se pare amuzant ca din 15 comentarii, 12 sunt ale aceluiasi "Adin Lucian Roman". Nu m-ar mira ca lucrurile sa stea la fel si cu cele 19 semnaturi. criststiann: Ragleanu Cristian tu esti? Nici eu nu sunt un mare fan al canonizarii dar pot sa cred ca sunt altii care stiu mai bine cum stau lucrurile.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.10.2015 at 11:01:07. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
El e Alin.
|
|||
|
|||
![]()
nume de familie nu are ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce, vrei sa ne inrudim?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tristețe
Când tu și eu și el și fiecare La rugăciune ne plecăm, în gândul nostru, Când cerem multe, dar puțin : „ Iertare!" Vorbim cu Tatăl meu, cu-al tău sau cu al Nostru? Iar dacă-i Tatăl Nostru – suntem frați, firește! Frați de țărână și-ndumnezeire! Același lut și-aceeași taină ne unește: Toți din iubire-am fost lăsați, pentru iubire! Dar noi, cu-a noastră veche cerbicie, Ne desfiem, sinucigaș, de tot înaltul... Deși egali întru nimicnicie, E unul mai țărână decât altul! Ne înălțăm, ieșim din ale firii, Ieșim viclean de la frățeasca cină, Vrăjmași apoi, pârâm lipsa iubirii Și-ntotdeauna-i celălalt de vină!... Când, lacomi de păcat, ca orice om, Uitând că vine ultima strigare, Luăm al vrajbei măr din vechiul pom - Mai este vreo nădejde de iertare?!? Când, viermănoși și colcăind de ură, Ne credem drepți și vrem dreptatea noastră, Când ne rugăm și blestemăm cu-aceeași gură – Cui trebuie îngenuncherea noastră? de Paraschiva Rădoi
|
||||
|
||||
![]() Citat: