Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Tatăl meu a fost un lider politic crestin, închis de comunisti timp de 17 ani.
|
Hmm, cumva a facut parte din Partidul Taranesc de la vremea respectiva?
Citat:
Maica Domnului de la Fatima a spus că rătăcirile Rusiei se vor răspândi în întreaga lume.
|
Mai nush cum este cu ratacirile insa azi Rusia este impotriva homosexualilor
iar Apusul este pro si ii promoveaza efervescent.
Citat:
Aceasta s-a făcut mai întâi sub o formă violentă, marxismul clasic, prin uciderea a zeci de milioane de oameni.
|
Culmea este ca acest curent a fost inventat in laboratoarele Europei.
Hmm Bufnitza iti spune ceva ? Bavaria ?
Citat:
Acum revolutia merge mai adânc, încercând să redefinească familia, identitatea sexuală si natura umană.
|
Suntem la inceputurile transhumanismului.
Transhumanismul este cea mai periculoasa doctrina.Este o doctrina care
impleteste religiosul cu tehnologicul cu socialul si cu psihicul unui om.
Citat:
Acum noi avem nevoie ca Roma să spună lumii: "Faceti pocăintă si întoarceti-vă la Dumnezeu, căci s-a apropiat împărătia cerurilor"
|
Ehm, cred ca deja din prestolul de la Roma , Baiazid va da in final calului sau
ovaz.
Citat:
Nu doar noi, laicii catolici, dar si multi crestin-ortodocsi sunt îngrijorati si se roagă pentru acest Sinod. Pentru că, spun ei, dacă Biserica Catolică cedează în fata spiritului lumii acesteia, celorlalti crestini le va fi foarte greu să-i reziste."
|
Intoarece-te la Sfintii Parinti ai ortodoxiei si uita-te ce se intampla in Cezareea pe vremea Sfantului Vasile si cum Grigore de Nazians in cateva
zile a intors Constantinopulul inapoi la Ortodoxie.
Deci acolo unde este Hristos e nevoie doar de un singur om ca sa reastabileasca ordinea.
Acolo unde nu este Hristos, ai doar temple si sculpturi.
Citat:
Scurt si la obiect. Percutant. Corespunde pe deplin principiului evanghelic "ce este da, da. Ce este nu, nu".
|
Ai grija ca virgula conducerea bisericii Catolice sa nu spuna da emigrantilor mulsulmani.
Parerea mea personal este ca Vaticanul este ff implicat in aceasta migratie
a musulmanilor spre europa iar biserica ta nu-i ceaa ce pare.