Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2015, 15:34:58
cristi190 cristi190 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.02.2015
Religia: Alta confesiune
Implicit

Am pus aceasta intrebare cu un scop, sa vi-l si spun. Eu fiind un om care doreste sa afle cat mai multe, am inceput sa ma documentez de ocultism, magie ,etc. Si am ajuns pe un site(nu dau nume) pe care scria ca(,)crestinismul/islamul,etc. sunt programe de indepartare a oamenilor de rand de la adevarata cunostinta spirituala, incluzand magia, vrajitoria, etc.
Dupa cum stiti si voi, am postat un topic in care va ceream sa ma jutati sa ma reintorc la credinta, dar nu prea m-a ajutat. Si incet, incet am inceput sa citesc de pe acel site si m-au fascinat toate lucrurile scrise acolo: cu magia pot face orice vrei cu viata ta, ti-o poti imbunatati, demonii nu sunt in realitate asa cum sunt descrisi de religie, ci sunt Zeii egipteni din antichitate care ajutau omul cu cunoasterile spirituale.
Am discutat cu multi din acel cult care mi-au recunoscut ca vrajile le-au functionat si ca acest cult nu este expus public deoarece "cei de sus" nu-si doresc ca oamenii de rand sa aiba putere(spirituala). Multi dintre ei chiar au evocat demoni si acestia i-au ajutat(cu sfaturi,preziceri,etc.)
Voi ce credeti? In momentul asta efectiv nu mai stiu ce sa mai cred...eu am incercat sa le expun teologia crestina, dar mi-au spus ca si ei au fost crestini si s-au saturat sa se roage unui zeu care nu le da atentie, si au spus ca daca ma indoiesc de ce scrie pe acel site sa incerc sa fac pasii de acolo si le voi da dreptate.
Chiar nu stiu ce sa fac, ma simt ca si cum as fi pe muchie de cutit, parca dau mai multa crezare acelui site decat crestinismului...dar nu am deloc idee de ce. Ce sfaturi imi puteti da?
Reply With Quote