![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mie mi se pare perfect in regula sa creezi astfel de legaturi atat cu oamenii cat si cu animalele.
Pana de curand nu am crezut ca e posibil sa ai o legatura atat deputernica cu un animal (in cazul meu caine), dar si eu si sotul il tratam pe catel ca pe un membru al familiei. Intelege tot ce ii spunem, stie perfect cand greseste sau cand face vreo prostie si ne iubeste enorm, asa cum nu cred ca vreo fiinta umana e capabila saiubeasca alta fiinta umana. Stiu sigur ca fetita mea va avea un prieten ncuvantator pe care se va putea baza.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai bine inca un fratior. Sau surioara.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.10.2015 at 12:53:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Bine spus...oricum, animalele crescute la bloc sunt chinuite. Și se pare că este la modă avea un animal de companie. Nu degeaba a spus părintele Arsenie: "Nu creșteți câini, creșteți copii."
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bani de pelerinaj si lumanari sa fie.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mă îngrozesc cînd văd vecini care ies la plimbare cu dulăi cît vițelul, locuind împreună într-un apartament la bloc. Dar fiecare e responsabil pentru familia sa.
|
|||
|
|||
|
Mai ales ca un copil nu stie care sunt limitele, chiar daca ii explici sa nu faca cutare sau cutare.
Copiii au un talent special de a calca in strachini si daca supara animalul, ei bine..animalul tot animal este. Eu am vazut o scena in care un copil a incercat sa ia o pisca in brate, dar fiind mic si stangaci, cred ca a strans-o mai tare si si-a luat o gheara peste nas. Putea sa si-o ia in ochi.
|
|||
|
|||
|
Ia uite dom'le, am ajuns să discriminăm animalele.
|
|
|
|||
|
|||
|
Deviance! Let's report to Brussels! By definition, discrimination is against all UE laws & policy!
:))))))))))))))))))))))))))) |
|
|