![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Citat:
Repet, în orașul tău poți face teste de tipul înainte / după. https://moleculah2o.wordpress.com/20...naliza-a-apei/ Citat:
Adică pentru tine obținerea repetată a unui loc premiant în concursuri la care participă mii de mostre de apă din toată lumea este mai puțin plauzibil decît niște teste locale care se pot cumpăra ieftin. Citat:
Toxinele sînt într-adevăr eliminate nu numai din grăsime, într-o sesiune mai lungă de post ficatul, rinichii, sinusurile, plămînii și pielea au mult de lucru. E unu dintre scopurile pentru care postim. A, că unii se aruncă din prima la sesiuni foarte lungi fără să știe ce-i așteaptă și se autointoxică - asta e altceva. De aia orice expert în domeniu recomandă perioade progresive, ca să nu ajungă oamenii la spital. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Plus, nu ma intereseaza chestiunea ca sa sponsorizez astfel de cercetari :) Citat:
Teste alea, daca sunt falsificate, atrag consecinte penale. Nu si pentru premii care poate sunt cumparate. Citat:
Citat:
Daca e doar micro/ultrafiltrare, aia nu elimina tot si daca ceea ce intra era deja groaznic la gust.. Sunt si tzepari care vand produse "made in china" fara nici un fel de certificari si atunci te trezesti si cu mai multe produse dubioase in apa. Daca era asa teribil rezultatul, de ce nu au schimbat filtrul?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru apa obisnuita, care nu e poluata grav, se foloseste filtrul cu carbon, care nu elimina si metalele benefice. P.S. Apa filtrata prin osmoza nu are gust bun daca nu e remineralizata. De altfel apa distilata se spune ca are un gust salciu (eu nu am baut). Last edited by catalin2; 23.10.2015 at 13:23:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
......:)))
|
|
|
|||
|
|||
|
Uite cum se obtine apa de robinet, cea "potabila".
https://www.youtube.com/watch?v=eIoSt0-K7wI Cine poate numara cate chimicale se folosesc in proces?
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Aluminum Sulfate (Filtrare) 3. Organic Polymers (Filtrare) 4. Micro Sand (Pentru filtrare, toate chimicalele de filtrare sunt folosite ca sa elimine chimicale periculoase din apa, dar sunt eliminate dupa aceea) 5. Anthracite (in filtre, nu la propriu in apa, aici sunt scoase chimicalele precedente) 6. 1.9 mg of Chlorine for every liter of water (Dezinfecteaza apa) 7. Phosphate (Pentru a ridica pH-ul) 8. Silicate (impiedica depunerea calcarului pe tevi) Ce am castigat? Last edited by abaaaabbbb63; 23.10.2015 at 14:57:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fiecare si-l echipeaza cum crede de cuviinta. Apa de oras e poluata oricum, prin tratamentele de "potabilizare". Nu sa te omoare peste noapte - e cumva la fel ca fumatul. Apa pura e insipida, nu are cum sa aiba "gust salciu" decat daca e contaminata microbiologic.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Era vorba de apa distilata, nu apa pura. Normal ca apa de izvor are un gust bun. De altfel chiar producatorii de filtre prin osmoza spun ca remineralieaza apa ca sa redea gustul placut. Probabil Florin a baut o apa filtrata prin osmoza care nu era remineralizata, de aceea nu avea gust bun. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu la fel era si acum 3-5 ani. Atunci se dezbatea intens daca e buna sau nu apa filtrata osmotic, pentru ca nu are minerale. Apa distilata e o apa pura si insipida. Apa de izvor nu, are diverse minerale.