![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aia vin sa traiasca mai bine nu sa moara de foame in Romania :))
|
|||
|
|||
![]()
Nu e minunat ca oranduit Dumnezeu ca saracia unui neam intreg sa aiba si o parte buna? Nu ne trezim cu chestii maslinii si barboase amatoare de bubuieli chimice.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
exporte "produse" catre Europa de Vest ? Acolo unde-i saracia si cea mai mare coruptie , aflandu-se la o distanta relativ scurta fatza de tinte. Adica aici, Bulgaria, Moldova. Sa stii ca nu trebuie sa fie masliniu neaparat.Poate sa fie foarte bine orice om aflat sub la limita saraciei din Europa de Est. Din cate stiu eu, maslinii aia ca sa fie indoctrinati trebuiau mai intai sa fie foarte saraci.Atunci cand loveste puternic foamea in tine sau in familia ta automat "mai bine sa planga mama altuia decat mama" and kaboom. Last edited by Copacel; 24.10.2015 at 15:28:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca, fereasca Dumnezeu, as ajunge sarac-muritor-de-foame la propriu, as prefera sa ma sinucid decat sa fac rau altcuiva, care nu are nici o vina, cel putin nu directa, pentru acel dezastru personal. Sa inteleg ca tu, daca ai ajunge sarac lipit si fara posibilitate de corporatista la orizont, ai bubui pe altii? Bine de stiut. Last edited by The Willful One; 24.10.2015 at 15:33:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
daca persisti in a sta asa.Saracia nedorita prosteste omul.Ii modifica creierul Cea mai buna dovada este acesta.. chestie... numita popor. Dar ca sa-ti raspund la intrebare: Nu, nu as face-o.Oricine il are pe Dumnezeu nu ar face-o. PS: care e faza cu corporatia, ca aia e fabrica de sclavi.Ce treaba am eu cu fabricile lor ? Am treaba cu obiectivele lor.Asta e alta mancare de peste. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbeste crestinul din tine?
"Toate vi le-am arătat, căci ostenindu-vă astfel, trebuie să ajutați pe cei slabi și să vă aduceți aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decât a lua."
|
|||
|
|||
![]()
Acum se vand "sclave" si in Essen, Germania.
O actiune de protest impotriva SI. Dar oamenii din public au bituit si au cumparat femeile crestine. Nu este distractiv? Ce repede se uita drepturile omului? http://www.welt.de/regionales/koeln/...rsteigern.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
orice strain care a venit pe aici si a dorit orice i s-a dat chiar si la pretul unei acadele.Sa-ti vinzi tzara pe bucatzele nu cred ca este actiunea la care se refera Hristos din citatul tau. |
|